Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 9 septembrie 2024. Vlad Pascu va rămâne în continuare în spatele gratiilor

Știrile zilei, 9 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 09.09.2024 , 19:31

Știrile zilei, 9 septembrie 2024

1) Armata Română a plecat în căutarea fragmentelor de dronă rusească în Tulcea. Militarii au găsit mai multe bucăţi la Periprava şi au indicii că ar fi căzut resturi şi la Caraorman, după atacul din weekend asupra portului ucrainean.

2) România ar putea primi portofoliul european de comisar pentru muncă, drepturi sociale şi locuinţe. Politico scrie că ţara noastră va fi recompensată pentru că a propus o femeie, la dorinţa şefei Comisiei Europene.

Vezi și

3) Vlad Pascu va rămâne în continuare în spatele gratiilor. Judecătorii i-au prelungit cu 60 de zile arestul tânărului care a lovit mortal două persoane în localitatea 2 Mai.

4) O fetiţă de 11 ani a ajuns în comă la spital, în Botoșani, după ce a căzut cu trotineta. Copila a mers acasă şi a adormit, după care a doua zi nu s-a mai trezit.

5) Cancelarul german Olaf Scholz pregătește un plan de pace şi vrea să aducă Rusia la masa negocierilor. Una dintre ipotezele luate în calcul este ca Ucraina să accepte cedarea unor teritorii.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Update » Știrile zilei, 9 septembrie 2024. Vlad Pascu va rămâne în continuare în spatele gratiilor