Antena Meniu Search
x

UNTOLD 2017. Zeci de mii de tineri dansează pe ritmuri electrizante, la festival! #100 de zile de vară

Clujul a răsunat azi-noapte în prima seară a festivalului Untold. Aproape 70 de mii de tineri au dansat până dimineaţă, dar nici oboseala şi nici termometrele încinse nu i-au făcut să renunţe.

Vezi și

Clujul a răsunat azi-noapte în prima seară a festivalului Untold. Aproape 70 de mii de tineri au dansat până dimineaţă, dar nici oboseala şi nici termometrele încinse nu i-au făcut să renunţe.

De mai bine de 24 de ore, tinerii dansează neîncetat la Cluj. Au fost turişti care au venit şi din Statele Unite ale Americii ca să guste din distracţia festivalului românesc.

Untold nu înseamnă doar muzică, ci şi culoare, strălucire şi libertate. Tinerele care au vrut să iasă din anonimat s-au lăsat pe mâna specialiştilor.

CLAUDIA CÂRLIG, make-up artist:

Pe acelaşi subiect

În ziua de astăzi, vrem ceva mult mai specialm, mult mai excentric, mult mai elaborat. Dorim să fie cât mai extravagant, cât mai colorat.

DOINEL BOCANU, hairstylist:

Noi anul acesta am folosit foarte mult sclipiciurile şi culorile pastelate de la albastru la rozeuri, împletituri, codiţe. Azi, am încercat ceva nou, vrem să mergem şi pe părul deranjat

Organizatorii deja vorbesc de un succes record faţă de anii trecuţi.

EDY CHEREŞ, director marketing UNTOLD:

E primul an în care din prima zi putem spune că avem capacitatea aproape full a festivalului. Ieri s-au închis şi toate vânzările pentru abonamente, practic toate abonamentele care erau disponibile sunt deja în buzunarele festivalierilor, iar cei care vor să guste din distracţia de la Untold  pot să-şi cumepere un bilet pentru o zi.

Aproape 70.000 de oameni au fost în prima zi de festival. Astăzi, va urca pe scenă Ellie Goulding.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vara de 100 de zile » UNTOLD 2017. Zeci de mii de tineri dansează pe ritmuri electrizante, la festival! #100 de zile de vară