Antena Meniu Search
x

Cântăreața și vedeta de televiziune britanică Cilla Black a murit la 72 de ani

Cântăreața și vedeta de televiziune britanică Cilla Black a murit sâmbătă la vârsta de 72 de ani, a anunțat agentul acesteia pentru BBC

Cântăreața și vedeta de televiziune britanică Cilla Black a murit sâmbătă la vârsta de 72 de ani, a anunțat agentul acesteia pentru BBC

Responsabili ai poliției au precizat pentru BBC că vedeta britanică ar fi murit din cauze naturale.

'Sunt tristă și șocată de această veste despre buna mea prietenă Cilla', a scris pe Twitter actrița Joan Collins.

'Era o bună prietenă și îi vom simți lipsa', a scris bateristul grupului Beatles Ringo Starr, transmițând totodată condoleanțele sale familiei.

Paul McCartney a transmis pe contul său de Twitter un mesaj plin de emoție pentru Cilla Black, pe care a cunoscut-o în clubul Carven din Liverpool, subliniind că a fost un privilegiu să o cunoască și să o îndrăgească.

Cilla Black, născută Priscilla White, a devenit cunoscută în anii '60 și '70 cu hiturile 'Anyone Who Had a Heart' și 'You're My World'.

A fost descoperită în clubul Cavern din Liverpool de managerul grupului Beatles Brian Epstein, ulterior semnând un contract de promovare cu acesta.

A prezentat show-ul 'Cilla' de la BBC (1968-1976), ulterior în anii '80 și '90 a fost gazda concursului de televiziune 'Blind Date'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vedete » Cântăreața și vedeta de televiziune britanică Cilla Black a murit la 72 de ani