Antena Meniu Search
x

Amenajari zen din casele vedetelor

Vedetele sunt într-o constantă conexiune cu lumea modei și la curent cu ultimele tendințe în materie de design interior, iar atunci când ajung să-și deschidă larg ușile caselor, pentru a ne permite să pătrundem în intimitatea acelui spațiu, fac mai mult decât să dezvăluie un stil de viață. Devin un adevărat izvor de inspirație.

de Redactia Observator

la 25.10.2021, 14:13

În ultimii ani se remarcă o înclinație spre stilul zen de decorare a locuințelor, care reușește să compenseze stresul și rutina de zi cu zi. Deși Stilul Zen nu presupune o listă de reguli stricte de amenajare, se știe că liniile simple, inspirate din natură, împreună cu tonurile calde, pământii, ori nuanțele de bej și roz pal, au puterea de a induce o senzație de relaxare și calm. Exact ce avem nevoie atunci când ajungem acasă după o zi încărcată la serviciu.

Când Kris Jenner și-a vândut proprietatea Hidden Hills, din Los Angeles, în 2020, imaginile cu încăperile generoase, inundate în lumină naturală, au atras toate privirile.

Amenajari zen din casele vedetelor

Profimedia Images

Stilul elegant și modern, totodată, al casei este dat de felul în care mobilierul cu linii contemporane se îmbină cu blaturile din piatră și obiectele de artă anvagardistă.

Amenajari zen din casele vedetelor

Profimedia Images

O casă pitorească, construită inițial în Anglia, în anii 1700, și adusă într-un mod absolut incredibil în California, unde a fost reconstruită cu cea mai mare atenție la detalii, a cucerit-o definitiv pe Ariana Grande.

Amenajari zen din casele vedetelor

Profimedia Images

Vedeta a cumpărat fără să clipească proprietatea care impresionează prin mobilierul vintage rar, o bibliotecă octogonală cu ferestre curbate și un șemineu în camera de zi.

Amenajari zen din casele vedetelor

Profimedia Images

Echilibru și confort a dorit și Andrea Bocelli atunci când a cumpărat cumpărat Villa Alpemare, o elegantă proprietate de pe coasta toscană, și a știut că aici este spațiul în care familia lui își va găsi liniștea. Bocelli a amenajat vila cu trei etaje cu ajutorul fratelui său, Alberto Bocelli, care este arhitect, și care a avut grijă să personalizeze și să adapteze spațiile la nevoile artistului și ale familiei sale.

Ceea ce puțini știu este că reședința familiei Bocelli a fost, de fapt, un hotel. Transformarea acestui spațiu nu a fost simplă, însă a meritat toate eforturile. Mobilierul curbat, accentele lemnoase și instrumentele muzicale care umplu spațiul ajută la crearea unei atmosfere liniștitoare, de intimitate și zen.

„Sunt foarte atașat de această casă”, a spus el pentru Architectural Digest. „Simt că seamănă cu mine.”

Imagini din casa artistului

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artistul a povestit că soția lui, Berti Bocelli, a fost cea care a avut ultimul cuvânt în privința designului interior și că a îngrijit fiecare mic detaliu ca toate încăperile să redea căldura casei și un sentiment de coerență. „Suntem în perfect acord; avem același tip de sensibilitate și percepție când vine vorba de frumusețe”, a adăugat Andrea Bocelli.

Dacă ești în căutarea unui strop de inspirație, sau chiar plănuiești să-ți găsești noul ”acasă”, atunci trebuie să afli despre campania Casa ZZen lansată de HomeZZ.ro. Fă o căutare inspirată și programează o vizionare pentru care vei fi premiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vedete » Amenajari zen din casele vedetelor