Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine este Virgil Şteblea, iubitul Adelinei Pestriţu! Peste 6 luni, tânărul "Fucky" şi fosta soţie a lui Liviu Vârciu vor deveni părinţi

Astăzi, chiar de ziua ei, Adelina Pestriţu a anunţat pe Facebook că este însărcinată şi că, peste 6 luni, ea şi iubitul ei Virgil Şteblea vor deveni părinţi.

de Redactia Observator

la 02.02.2018 , 15:57

Astăzi, chiar în ziua când a împlinit 31 de ani, Adelina Pestriţu a anunţat pe Facebook că este însărcinată şi că, peste 6 luni, ea şi iubitul ei Virgil Şteblea vor deveni părinţi.

"Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători şi un an de relaţie. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți", a scris Adelina Pestriţu pe reţeaua de socializare.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Presa mondenă scrie despre Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea că au devenit iubiţi în urmă cu aproximativ un an de zile. De atunci, apariţiile celor doi în public au fost mai mult decât modeste, paparazzi încercând de foarte multe ori să îi surprindă împreună.

Despre Adelina se ştie că a fost căsătorită cu Liviu Vârciu.

După ce a divorţat, ceva mai târziu, Adelina Pestriţu s-a cuplat cu Speak, relaţia lor sfârşindu-se după aproximativ doi ani.

După Speak, Adelina Pestriţu l-a ales pe Virgil Şteblea, alintat în cercul de prieteni "Fucky".

Despre Virgil Şteblea în lumea mondenă se spune că este unul dintre băieții de oraș extrem de cunoscuți ai Capitalei, fiind cunoscut ca un adevărat crai. 

Tot lumea mondenă l-a cuplat pe Virgil Şteblea cu Bianca Drăgușanu, însă relaţia celor doi nu a fost niciodată confirmată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Vedete » Cine este Virgil Şteblea, iubitul Adelinei Pestriţu! Peste 6 luni, tânărul "Fucky" şi fosta soţie a lui Liviu Vârciu vor deveni părinţi