Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Geanina Ilieș, cu fiul la "Răi da' buni"

Geanina Ilieș a fost prezentă la emisiunea "Răi da' buni", însă nu a venit singură, ci împreună cu fiul ei, Patrick.

de Redactia Observator

la 02.10.2015 , 12:14

 Geanina Ilieș a fost prezentă la emisiunea "Răi da' buni", însă nu a venit singură, ci împreună cu fiul ei, Patrick.

Patrick le-a oferit celor doi frați care au dormit cu mama lor în curtea grădiniței, pălăria și eșarfa cu care a venit în emisiune. Este elev în clasa a treia, este un băiat cuminte și e mândru de mama lui.

Geanina a mărturisit că a rămas impresionată de povestea mamei și a celor doi copii. "Este de-a dreptul groaznic ce se întâmplă în societatea asta. Și păcat că nu este o lege care să protejeze mamele în astfel de situații. "

Vezi și

Geanina a povestit că vineri, 2 octombrie, la ora 13, în cadrul Expoziției de mirese, va exista o prezentare de modă cu copii. Însă nu orice copii, ci copii de vedete. Ea va prezenta acest eveniment, fiind aleasă de fetele de la revista Ghidul Miresei, în al cărui ultim număr a pozat chiar ea.

Întrebat de către Mihai Morar, care este cea mai bună mâncare gătită de mama lui, Patrick i-a spus că spaghetele. De data aceasta, a fost rândul lui să gătească pentru Geanina, așa că a ales să gătească o salată de fructe pe care a ornat-o la final cu frișcă.

Geanina a vorbit apoi despre ședința foto, mărturisind că este mulțumită de rezultate. "Despre ședința foto nu pot să spun decât că mă bucur foarte tare. Pozele au ieșit foarte bine, zic eu, însă ce m-a distrat pe mine anul asta e că am pozat în 36 de rochii de mireasă. Sunt model de la 14 ani. Am pozat în foarte multe rochii de mireasa, a fost primul meu job. Toate mi-au purtat noroc, deja știu cum va arata rochia mea de mireasă. "

A ținut să își laude fiul, spunând că Patrick este "bărbat de casă. se pricepe", și că o ajută foarte mult în bucatarie.

Întrebat de Mihai cine gătește mai bine, Patrick a răspuns că bunica lui. "Bunica gateste mai bine, ea face prajituri foarte bune", a spus Patrick.

Geanina a mărturisit că băiatul are mulți prieteni, este foarte sensibil și se înțelege bine cu toată lumea. " Nu mi-a făcut deocamdată probleme.", a povestit Geanina.

Întrebat care este cea mai mare surpriză pe care i-a făcut-o Patrick mamei lui, acesta a povestit că a fost de ziua ei.

O puteți urmări pe Geanina Ilieș în fiecare weekend la Observator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Vedete » Geanina Ilieș, cu fiul la "Răi da' buni"