Antena Meniu Search
x

Shania Twain REVINE pe piaţa muzicală, după o PAUZĂ de 15 ani. Artista îşi LANSEAZĂ albumul "Now"

Shania Twain, cântăreaţă de muzică country pop de origine canadiană, revine după o pauză de 15 ani cu un nou album, "Now", potrivit AFP.

Shania Twain, cântăreaţă de muzică country pop de origine canadiană, revine după o pauză de 15 ani cu un nou album, "Now", potrivit AFP.

Artista în vârstă de 51 de ani va lansa cel de-al cincilea album pe 29 septembrie, la 15 ani distanţă de al patrulea, în 2002. 

Ea a dezvăluit primul single, "Life's About to Get Good", pe care l-a scris ea însăşi, ca şi restul albumului, contrar precedentelor la care a colaborat cu soţul ei, Mutt Lange.  

După moartea acestuia, cântăreaţa a declarat că şi-a pierdut vocea din cauza tulburărilor emoţionale, şi a trebuit să urmeze o lungă terapie pentru a şi-o recăpăta. 

Pe acelaşi subiect

"Bineînţeles că este înspăimântător să revii după atâţia ani şi să scrii un album singură, ceea ce am făcut pentru a ieşi din zona de confort pentru a mă regăsi şi a mă redescoperi ca autoare", a explicat ea vineri pentru NBC, înainte de concertul de la Rockefeller Center din New York.

Shania Twain, foarte populară în anii '90, a vândut 75 de milioane de albume. 

Shania Twain, născută sub numele de Eilleen Regina Edwards la data de 28 august 1965, este cântăreaţă şi textieră de origine canadiană. Ea a devenit foarte cunoscută odată cu lansarea celui de-al treilea album din cariera sa, intitulat "Come on Over", care a fost comercializat în aproximativ 40 de milioane de exemplare pe plan internaţional. Twain este singura interpretă care a reuşit să obţină trei discuri de diamant în Statele Unite şi se clasează pe locul secund în topul celor mai de succes artişti canadieni, după Celine Dion. Shania Twain a primit cinci premii Grammy şi 27 premii BMI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vedete » Shania Twain REVINE pe piaţa muzicală, după o PAUZĂ de 15 ani. Artista îşi LANSEAZĂ albumul "Now"