Antena Meniu Search
x

11 județe și București, sub avertizare cod galben de vreme severă. ANM anunță vijelii puternice până miercuri seară

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineață, o nouă avertizare de vreme severă. Astfel, de astăzi, de la ora 10.00, până miercuri seară, este valabil un cod galben de furtuni în 11 județe și București. 

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 10:35

Codul galben de furtuni este în vigoare în intervalul 26 septembrie, ora 10.00 – 27 septembrie, ora 21.00. Potrivit meteorlogilor, marți și miercuri (26 și 27 septembrie), vântul va avea intensificări temporare în Dobrogea și Muntenia, cu viteze de 55...65 km/h, iar pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre rafalele vor depăși 70 km/h.

Zonele vizate sunt: București, Argeș, Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Buzău, Ialomița, Călărași, Brăila, Tulcea și Constanța.

Harta județelor afectate de codul galben de furtuni

meteoromania.ro

Vânt și temperaturi maxime de 30 grade în Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo specială pentru Capitală. În intervalul marți ora 10.00 - miercuri ora 21.00, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilelor de marți și miercuri (26 și 27 septembrie), când vor fi rafale de 55...60 km/h.

Temperaturile maxime vor fi de 27...30 de grade, iar cea minimă va fi de 14...17 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » 11 județe și București, sub avertizare cod galben de vreme severă. ANM anunță vijelii puternice până miercuri seară