Antena Meniu Search
x

Informare de vijelii, ploi abundente şi grindină, în toată ţara. ANM a emis o nouă alertă meteo în ziua de Paşte

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare în ziua de Paşte. Vor fi furtuni şi ploi abundete până la ora 18.00, în aproape toată ţara. 

de Redactia Observator

la 28.04.2019, 10:37

ANM vine cu o nouă informare în ziua de Paşte
Informare de vijelii, ploi abundente şi grindină, în toată ţara. ANM a emis o nouă alertă meteo în ziua de Paşte - Arhivă

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare în ziua de Paşte. Vor fi furtuni şi ploi abundete până la ora 18.00, în aproape toată ţara. 

ANM a prelungit informarea meteo ce vizează manifestări de instabilitate atmosferică în toată țara, în prima zi de Paște. Alerta este valabilă până duminică, la ora 18.00.

Meteorologii avertizează că în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe suprafețe mici căderi de grindină.

Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15-25 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente duminică, local, cu precădere la deal și la munte, precum și în regiunile nordice, nord-estice și centrale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Informare de vijelii, ploi abundente şi grindină, în toată ţara. ANM a emis o nouă alertă meteo în ziua de Paşte