Antena Meniu Search
x

Video Cum va fi vremea de Crăciun. Ninsoarea ar putea fi surpriza Moşului pentru bucureşteni

Unul dintre cele mai mari târguri de Crăciun din Capitală s-a deschis astăzi, cu un foc de artificii spectaculos. La deschiderea târgului din Drumul Taberei au participat mii de oameni. Copiii au intrat în spiritul sărbătorilor, având un concert dedicat lor. Doar zăpada mai lipseşte la târg, dar meteorologii vin însă cu veşti bune. Ninsoarea ar putea fi surpriza Moşului în acest an pentru bucureşteni. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 25.11.2022, 20:51

Vezi și

Este atmosferă de festival la târgul din Drumul Taberei. Acesta este al doilea targ deschis în Capitală şi are o listă lungă de atracţii, în premieră pentru locuitorii din zonă. Printre acestea se numără şi perdeaua uriaşă de luminiţe de Crăciun, cea mai mare din România, suspendată la 50 de metri înălţime, care traversează parcul din Drumul Taberei, dar şi patinoarul. Parcul este plin încă de la ora 18:00, când a fost inaugurat cu spectaculosul foc de artificii.

Meteorologii prognozează momentan că în perioada Crăciunului vremea va fi normală, atât din punct de vedere al temperaturilor, cât şi al precipitaţiilor, în cea mai mare parte a ţării, inclusiv în Bucureşti. Vestea vine după ce, de mai mulţi ani încoace, Crăciunul a adus vreme ca de Paşte. Prin urmare, trebuie să ne aşteptăm la nopţi cu temperaturi de îngheţ, la cel mult 5 grade Celsius la amiază şi la un strat de zăpadă gros ce aproximativ 4..5 cm în sudul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea de Crăciun. Ninsoarea ar putea fi surpriza Moşului pentru bucureşteni