Antena Meniu Search
x

Video Furtunile violente fac din nou prăpăd în ţară. Rafalele de 70km/h au luat pe sus acoperişul unei clădiri din Sebeş. Când scăpăm de vremea rea

Furtuni violente au lovit în ultimele ore zone întinse din Transilvania şi Moldova. A plouat în câteva ore cât pentru jumătate de lună, iar vântul a pus la pământ copaci şi a smuls acoperişuri. Urmează o noapte furtunoasă în mare parte din ţară, anunţă meteorologii.   

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 19:46

Vezi și

O ploaie puternică, stârnită din senin, a făcut ravagii la Cluj-Napoca, în urmă cu câteva ore. Mai multe străzi au fost inundate, la fel şi un centru comercial. Angajaţii şi clienţii s-au trezit deodată.în ploaie. Ploaia torenţială a întrerupt şi meciul din prima ligă Universitatea Cluj - Poli Iaşi. Mingea nu mai sărea din gazonul plin cu apă, aşa că arbitrul a decis. Partida va fi reluată mâine. Vijeliile au făcut prăpăd a fost şi în alte localităţi din judeţul Cluj. Vântul furios a rupt zeci de arbori în zona de munte.

La Sebeş, în Alba, rafalele de 70 de kilometri pe oră au luat pe sus acoperişul unui bloc şi l-au aruncat pe o stradă. Din fericire, localnicii se adăpostiseră când a început furtuna, şi nu a fost nimeni rănit.

Ploaia torenţială şi norii care au întunecat cerul i-au învins pe şoferii de pe autostrada Sebeş - Turda. Mulţi au fost nevoiţi să tragă pe dreapta - abia mai vedeau la câţiva metri în faţă.

Vremea rea a provocat multe accidente rutiere. În mai puţin de o oră, două maşini au ieşit în decor pe autostrada Bucureşti - Ploieşti. Un bărbat de 63 de ani a fost rănit şi dus de urgenţă la spital.

Grindina a făcut ravagii în Moldova

În Moldova a căzut grindina minute în şir, până când curţile au fost albe, ca iarna, după ninsoare. Furtunile vor prinde putere la noapte şi se vor extinde în tot Ardealul şi în Moldova, iar mâine vor ajunge şi în sudul ţării. Vremea frumoasă revine abia miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Furtunile violente fac din nou prăpăd în ţară. Rafalele de 70km/h au luat pe sus acoperişul unei clădiri din Sebeş. Când scăpăm de vremea rea