Antena Meniu Search
x

Video Gheaţă şi ninsori pe Transalpina, în plină primăvară. La Rânca, un strat nou de zăpadă a acoperit stațiunea

A nins în plină primăvară în staţiunea montană Rânca, unde stratul de omăt măsoară acum câţiva centimetri. Autoritățile au transmis un avertisment pentru șoferii care intenționau să traverseze porţiunea DN 67C între Rânca și Obârșia Lotrului, pe carosabil fiind zăpadă și gheață.

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 10:04

Gheaţă şi ninsori pe Transalpina, în plină primăvară. La Rânca, un strat nou de zăpadă a acoperit stațiunea - Facebook

Pe DN 67C între Rânca și Obârșia Lotrului (Transalpina), noaptea trecută s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare. Autoritățile au transmis un avertisment pentru șoferii care intenționau să traverseze această porțiune montană. "Reamintim că acest sector de drum este închis circulației publice și facem apel la conducătorii auto să nu intre pe acest sector pentru că se expun unui real pericol, pe carosabil fiind zăpadă și gheață", avertizează DRDP Craiova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Prognoza meteo miercuri 15 mai 

Pe acelaşi subiect

În cea mai mare parte a ţãrii, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã din an. Înnorãrile vor fi mai persistente în sud şi est şi temporare în celelalte regiuni. Cu precãdere dupã-amiaza şi seara vor fi averse şi descãrcãri electrice, local în zonele montane şi submontane, în regiunile vestice şi sud-vestice şi doar izolat în restul teritoriului. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în sudul Banatului, unde vor fi perioade cu rafale ce vor depãşi 50...60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Banatului.

Temperaturi resimțite înregistrate în această dimineață:

-5 grade Vf. Omu

-5 grade Țarcu

-3 grade Bâlea Lac

-3 grade Ceahlău

-3 grade Lăcăuți 

-1 grad Călimani

-1 grad Parâng

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Vremea » Gheaţă şi ninsori pe Transalpina, în plină primăvară. La Rânca, un strat nou de zăpadă a acoperit stațiunea