Antena Meniu Search
x

Video Grecia, lovită de furtuna Elias. Mai multe drumuri au fost închise, iar traficul pe autostrada care duce spre Atena a fost întrerupt

Vremea extremă a făcut prăpăd în toată Europa. Grecia se află sub furia furtunii Elias, care a adus cantităţi mari de grindină, cauzând distrugerea culturilor din sudul ţării.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 09:25

Vezi și

Alunecările de teren au determinat autorităţile să închidă autostrada care duce spre Atena din motive de siguranţă. Ploile puternice vor continua până mâine, spun meteorologii, cele mai grave episoade de precipitaţii având loc astăzi.

Marea Britanie se pregăteşte pentru furtuna Agnes

Regatul Unit se pregăteşte însă pentru o altă furtună, Agnes, care poate aduce rafale şi de 130 de kilometri pe oră. A fost emisă, de asemenea, o avertizare de vânt puternic până joi. 

În schimb, în Guatemala, ploile abundente au dus la aluncări de teren ce s-au soldat cu moartea unei persoane. Pompierii au continuat însă căutările pentru alţi 18 oameni dispăruţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Grecia, lovită de furtuna Elias. Mai multe drumuri au fost închise, iar traficul pe autostrada care duce spre Atena a fost întrerupt