Antena Meniu Search
x

Video Ninge de ore bune la munte. La Rânca s-a aşternut deja un strat consistent de zăpadă, drumarii intervin cu material antiderapant

A nins ca în plină iarnă, azi noapte, în staţiunea montană Rânca, iar stratul de zăpadă are în aceste momente peste 15 centimetri. Utilajele de deszăpezire au curaţat toată noaptea şoselele pline de zăpadă. Până astăzi, la ora 12.00, în zona de munte este valabilă o avertizare cod galben de viscol şi ninsori. În Carpaţii Meridionali şi de Curburã s-a aşezat deja un strat generos de zăpadă.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 10:30

Vezi și

S-a răcit vremea şi în Capitală, astăzi şi mâine vor fi înregistrate ploi. Temperaturile maxime vor ajunge la 15 grade Celsius, iar cele minime la 8 grade Celsius. 

Şi în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã s-a aşezat deja un strat generos de zăpadă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Abia spre sfârşitul acestei săptămâni vremea se va încălzi din nou, iar de Florii vom avea parte de vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării şi vorbin despre temperaturi de 20 de grade Celsius.

Cod galben de viscol şi ninsori la munte

Administrația Națională de Meteorogie a emis duminică o avertizare cod galben, valabilă până luni la prânz, care vizează ninsori însemnate în Carpații Meridionali și de Curbură.

Până luni, ora 12.00, la altitudini de peste 1500 m, vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

De asemenea, până luni, la ora 15, aria ploilor va fi în extindere treptată dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 10...15 l/mp, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei, pe arii restrânse de peste 30 l/mp. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea local și temporar intensificări în regiunile sudice și sud-estice cu viteze în general între 45 și 55 km/h. Marți ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula cantități însemnate de apă. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Ninge de ore bune la munte. La Rânca s-a aşternut deja un strat consistent de zăpadă, drumarii intervin cu material antiderapant