Antena Meniu Search
x

Video Cum va fi vremea în luna mai 2024. Meteorologii anunţă ploi abundente şi vânt în toată ţara, inclusiv pe litoral

Peste fix 2 zile intrăm în ultima lună a primăverii, iar anul acesta avem un pachet de sărbători pe început de mai. Este luna care poartă numele Florar, însă cum vremea s-a încălzit încă de la începutul anului, florile de primăvară deja s-au scuturat şi aproape că vorbim de Cireşar. Însă ultimele două săptămâni ne-a arătat că frigul se poate întoarce oricând deci niciodată să nu spunem niciodată.

de Simona Căpşună

la 29.04.2024, 15:01

Vezi și

Simona Căpşună, meteorolog Observator: Luna mai e cea mai instabilă lună a anului. Exact de 1 mai apar ploi, averse, ca de sezon cald. Ele vor fi din ce în ce mai extinse pe parcursul zilei de 1 mai. Afectează litoralul și se pot extinde și pe toată jumătatea de est a țării. Nu sunt cantități mari de apă, dar sunt nori și mai ales vânt. Scad și temperaturile față de cele din aceste zile. Pe parcursul zilelor următoare se mențin aceste condiții de ploaie în zona litoralului. Duminica Paștelui ar putea fi mai liniștită însă, iar temperaturile ar putea să mai crească. După Paște, va rămâne o vreme instabilă și la munte, și la mare, dar și prin București. Apoi toată săptămâna viitoare, vremea se anunță a fi ușor mai rece față de cea normală. În săptămânile următoare, termperaturile vor ajunge la cele normale. În fiecare săptămâna din mai însă vor fi ploi destul de multe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea în luna mai 2024. Meteorologii anunţă ploi abundente şi vânt în toată ţara, inclusiv pe litoral