Antena Meniu Search
x

Video Cum va fi vremea pe litoral de 1 Mai. Tinerii profită deja de valuri şi de vânt

În minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, avem vreme de munte la mare. Şi soare de litoral la munte. În Vama Veche este un fel de toamnă rece târzie. Plouă şi e urât. În schimb la Bâlea Lac e senin şi soare şi un peisaj de poveste, de iarnă, e drept. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.04.2024, 13:12

Vezi și

Planurile de vacanţă se fac greu zilele acestea la mare. Vremea este schimbătoare, dar există totuşi posibilităţi de distracţie la malul mării. Sunt tineri care profită din plin de valuri şi de vânt, pentru că au ieşit cu zmeul sau cu placa în larg şi profită din plin pentru că vor să se bucure de câteva clipe de adrenalină. 

În câteva ore se deschide şi festivalul de muzică de aici din Mamaia dar şi un festival gastronomic, sunt zeci de zone de relaxare. Sunt şi acoperite astfel încât cei care vor să se ferească de ploaie pot să facă lucrul acesta, dar sunt şi zone în care se pot relaxa după nopţile albe din cluburi. Cluburile sunt pregătite de mâine, vor fi nopţi albe acolo, odată ce ajung în cluburi nu le va mai păsa de vreme şi se vor distra până la răsărit. 

Cei care au venit şi s-au cazat la hoteluri cu spa se pot considera norocoşi pentru că acolo au piscine interioare, saune şi terapeuţi pregătiţi să îi relaxeze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea pe litoral de 1 Mai. Tinerii profită deja de valuri şi de vânt