Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie. Sunt aşteptate ploi în a doua parte a intervalului

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru două săptămâni, în intervalul  2 - 15 octombrie. Vremea va fi, în general, caldă pe durata următoarelor două săptămâni.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 02.10.2023, 13:05

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie. Sunt aşteptate ploi în a doua parte a intervalului

"Vremea va fi în încălzire până în data de 4 octombrie când media maximelor termice va fi de 22...28 de grade, cu cele mai ridicate temperaturi în sud și în sud-est. În următoarele trei zile, vremea se va răcori cu aproximativ 4 grade, apoi media temperaturilor maxime va avea variații între 18 și 26 de grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată după data de 11 octombrie", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie în BANAT

În primele zile ale lunii octombrie vremea se va încălzi, iar cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în data de 4 octombrie, când media maximelor termice va fi de 25...27 de grade, iar a minimelor se va stiua în jurul a 11 grade. Va urma un proces de răcorire treptată până la mijlocul intervalului de prognoză, când maximele vor atinge în medie 21...23 de grade, iar minimele 7...9 grade. Ulterior, media valorilor de temperatură maximă vor avea variații între 21 și 26 de gade, iar de temperatură minimă între 8 și 11 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată după data de 11 octombrie.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie în CRIȘANA

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în încălzire până în data de 4 octombrie când media maximelor termice va fi de 24...25 de grade, iar a minimelor va atinge 10...11 grade. În următoarele trei zile, vremea se va răcori cu aproximativ 4 grade, apoi media temperaturilor maxime va avea variații, în general, între 20 și 25 de grade, în timp ce a minimelor între 6 și 11 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată după data de 11 octombrie.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie în TRANSILVANIA

Până în data de 4 octombrie vremea se va încălzi, astfel că maximele termice vor ajunge să atingă, în medie, 24 de grade, iar minimele din dimineața următoare vor fi de 10...11 grade. Vor urma trei zile de răcorire, în medie cu 5 grade, apoi, până la finalul intervalului de prognoză vor fi variații ale mediei temperaturilor maxime între 19 și 24 de grade, iar a minimelor între 5 și 9 grade. Ploi slabe vor fi posibile doar trecător și pe suprafețe restrânse.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie în MARAMUREȘ

În primele zile ale lunii octombrie vremea se va încălzi, iar cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în jurul datei de 4 octombrie, când media maximelor termice va fi de 23...24 de grade, iar a minimelor de 10...11 grade. Va urma un proces de răcorire treptată până vineri, 7 octombrie, când maximele vor atinge în medie 19...20 de grade, iar minimele 6...7 grade. Ulterior, media valorilor de temperatură maximă vor avea variații între 19 și 23 de gade, iar de temperatură minimă între 6 și 10 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în jurul datei de 5 octombrie, precum și după

data de 11 octombrie.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie în MOLDOVA

Vremea se va încălzi până în data de 4 octombrie când media maximelor termice va fi de 26...27 de grade, iar a minimelor va atinge 12...13 grade. În următoarele trei zile, vremea se va răcori cu aproximativ 5 grade, apoi media temperaturilor maxime va avea variații, în general, între 19 și 24 de grade, în timp ce a minimelor între 7 și 11 grade. Ploi slabe vor fi posibile doar trecător și pe suprafețe restrânse.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie în DOBROGEA

Variațiile de temperatură nu vor fi semnificative, în general, media maximelor termice se va situa între 21 și 25 de grade, iar a minimelor între 11 și 15 grade. Probabilitate de ploaie va fi mai ridicată după data de 12 octombrie.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie în MUNTENIA

Media maximelor termice va fi în creștere până în data de 4 octombrie, când va atinge 27...28 de grade. În următoarele 3 zile va fi în scădere și se va situa între 22...24 de grade, apoi va avea variații în general între 23 și 26 de grade. Media minimelor termice va avea valori între 8 și 13 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în zilele de 5 și 6 octombrie și după data de 12

octombrie.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie în OLTENIA

Maximele termice vor fi în creștere până în data de 4 octombrie, când media lor se va situa în jurul valorii de 26 de grade. În următoarele 3 zile vor scădea, iar în medie vor atinge 22...23 de grade, apoi vor avea variații în general între 21 și 25 de grade. Media minimelor termice va fi între 7 și 12 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată după data de 12 octombrie.

Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie LA MUNTE

Media temperaturilor maxime va avea variații între 11 și 16 grade, iar a minimelor, în general, între 2 și 7 grade. Trecător va ploua, dar, în general, pe arii restrânse și slab cantitativ, cu o probabilitate mai mare în jurul zilei de 5 octombrie și după data de 10 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru 2 - 15 octombrie. Sunt aşteptate ploi în a doua parte a intervalului