Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru 27 noiembrie 2023 - 18 decembrie 2023. După valul de frig, urmează o nouă încălzire uşoară a vremii

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei până la sfârșitul săptămânii viitoare, iar apoi va fi apropiată de cea normală.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 11:56

Prognoza meteo pentru 27 noiembrie 2023 - 18 decembrie 2023. După valul de frig, urmează o nouă încălzire uşoară a vremii până la sfârşitul săptămânii viitoare

"După un început de săptămână cu temperaturi mai scăzute, vremea va întra într-un ușor proces de încălzire în vestul, sudul și sud-vestul țării. Cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate în Banat, Crișana, în vestul Olteniei, dar și în zonele montane. Pentru regiunile de munte, la altitudini mai mari, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În aceste zone și vântul va sufla mai intens, cu rafale mai puternice pe crestele montane",  a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 noiembrie 2023 – 27 noiembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice și centrale, dar mai ales în extremitatea de sud-vest a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea de vest a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27 noiembrie 2023 – 4 decembrie 2023

Pe acelaşi subiect

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 4 decembrie 2023 – 11 decembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11 decembrie 2023 – 18 decembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru 27 noiembrie 2023 - 18 decembrie 2023. După valul de frig, urmează o nouă încălzire uşoară a vremii