Antena Meniu Search
x

Video Temperaturi de -12 grade în Harghita. Localnicii au s-au trezit de la prima oră pentru a-şi dezgheţa maşinile

În judeţul Harghita, supranumit şi Polul Frigului, s-a instalat cu adevărat iarna. În această dimineaţă termometrele au arătat minus 12 grade, o nouă minimă naţională pentru acest sezon în zonele locuite. Aşa că oamenii care s-au trezit cu noaptea în cap au fost nevoiţi să-şi scoată hainele de iarnă şi să-şi dezgheţe maşinile, pentru a putea pleca spre serviciu. 

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 13:31

Vezi și

Îmbrăcaţi în cele mai călduroase haine, cu fulare, căciuli şi mânuşi, şoferii din Miercurea Ciuc au ieşit la primele ore să-şi dezgheţe maşinile, pentru a putea pleca la drum. 

Localnic: Este foarte frig. Cam minus 10 grade.

Reporter: Sunteţi îmbracaţi toţi gros?

Localnic: Gros, foarte gros, ca în fiecare iarnă, cum este în Ardeal. 

Localnic: Cam minus 10 grade este, am văzut la televizor astăzi. Suntem îmbrăcaţi foarte gros, toată lumea în oraş. Va veni iarna. 

Administratorii pârtiilor se pregătesc pentru sezonul de iarnă

Afectate de ger au fost şi legumele din grădini. Există însă şi o veste bună. Vremea friguroasă le-a permis administratorilor pârtiilor de ski să scoată tunurile de zăpadă artificială şi să se pregătească pentru sezonul de iarnă.

Și în celelalte localități din judeţul Harghita, temperaturile au fost scăzute în această dimineaţă. Cel mai frig a fost în satul Bucin, unde termometrele au arătat minus 14 grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Vremea » Temperaturi de -12 grade în Harghita. Localnicii au s-au trezit de la prima oră pentru a-şi dezgheţa maşinile