Antena Meniu Search
x

Video Val de aer polar peste România. Zonele vizate de scăderea drastică de temperaturi în acest weekend

În weekendul care urmează vom simţi din plin că este iarnă. Meteorologii spun că vremea se răceşte brusc, mai ales în sud-estul ţării. Dacă ieri vântul nu a bătut deloc pe litoral, iar oamenii s-au plimbat pe faleză la 15 grade Celsius, astăzi valorile au scăzut dramatic. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 15.12.2023, 14:33

Vezi și

În 48 de ore, vremea s-a schimbat radical la malul mării, sunt cu 10 grade mai mici decât ziua de ieri, vântul îşi face simţită prezenţa şi intensifică senzaţia de frig, marea este mult mai agitată, a şi plouat de dimineaţă.

Val de aer polar peste România

Meteorologii spuneau că pentru mâine vom avea temperaturi şi mai mici, undeva peste limita îngheţului. Aşadar va fi şi mai frig, de altfel specialiştii spuneau că au emis în jurul orei 12, două coduri de inundaţii. Se întâmplă acest lucru în Satu Mare, Bihor şi Arad.

De duminică începe să se vadă soarele la malul mării şi temperaturile vor fi mai generoase, undeva la 10 grade Celsius, iar pentru săptămâna sărbătorilor vom avea temperaturi cu 3-4 grade peste normalul acestei perioade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Val de aer polar peste România. Zonele vizate de scăderea drastică de temperaturi în acest weekend