Antena Meniu Search
x

Video Vară în plină primăvară, dar revin ploile, vijeliile și chiar ninsorile. Frigul pune stăpânire pe întreaga țară până la jumătatea săptămânii viitoare

Au fost temperaturi de vară în plină primăvară. La mare termometrele arătau astăzi 20 de grade, iar în Capitală au fost chiar şi 25 de grade la orele prânzului. Însă vremea se va schimba radical. Mâine vor fi şi cu 10 grade mai puţin, iar avertizările de ploi, vijelii, ninsori şi temperaturi scăzute rămân valabile şi la începutul săptămânii viitoare. 

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 20:02

Vezi și

Faleza de la Constanţa a prins iarăşi viaţă şi s-a umplut de turişti sau localnici care au venit la plimbare sau să admire marea. Au fost peste 20 de grade.

Localnică: Abia acum se simte primăvara, a ieșit soarele, ne bucuram de caldura, de tot. 

Mulţi au ieşit la o plimbare în larg cu barca.

Reporter-turist: Unde plecați?

Pe acelaşi subiect

- În largul mării în jurul Cazinoului și ne întoarcem înapoi peste 30 de minute.

Cei care iubesc mai mult iarna s-au îndreptat către munte pentru că doar acolo mai e zăpadă. Unii şi au imporvizat chiar şezlonguri.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Ce? A, sunt la serviciu?? Scuze. Mi-am improvizat un sezglong. A fost nevoie doar de skiuri și de bețe de ski așezate într-un unghi potrivit.

Turist: Iubitorii de zăpadă se bucură de o pârtie excelentă chiar dacă jos au dat brândușele aici ne putem bucura și de peisaj și încă de zăpadă foarte bună.

Turist: Pentru final de sezon e bine. E moale. Prea moale zăpada, dar e bine că e.

Revin ploile, frigul și chiar ninsorile

În nordul ţării vremea i-a ţinut pe oameni în case. A plouat toată ziua.

Localnică: Ar fi fost ideal să fie cald. Urăsc ploaia, urăsc tot ce ține de anotimp din ăsta deprimant.

De mâine vremea se schimbă brusc, în unele zone, noaptea, vor fi temperaturi sub pragul îngheţului.

Alina Șerban, meteorolog de serviciu: Temperaturile maxime pe parcursul zilei de mâine, de duminică, se vor situa de la 4-5 grade în nordul Moldovei până la 13-14 grade în partea de vest a teritoriului.

Meteorologii au emis şi o avertizare de cod galben de ploi, vijelii şi ploi.

Alina Șerban, meteorolog de serviciu: Ne vom afla pe parcusul zilei de duminică sub un mesaj de atenționare cod galben ce vizează zonele montane unde va ninge, local se va depune strat de zăpadă și mai mult decât atât vântul va avea intensificări pe creste cu rafale de peste 90 km/h ce vor determina viscol.

Cel mai frig va fi luni noapte. De la mijlocul săptămânii viitoare însă vremea se va încălzi, iar de Florii vom avea din nou 24-25 de grade în termometre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vară în plină primăvară, dar revin ploile, vijeliile și chiar ninsorile. Frigul pune stăpânire pe întreaga țară până la jumătatea săptămânii viitoare