Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 13 decembrie 2022. Se răcește în toată țara, temperaturile minime coboară până la -11 grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 13 decembrie 2022.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 15:40

Vremea va continua să se răcească, astfel că în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa ușor sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona Carpaților Orientali, unde pe arii restrânse va ninge slab, iar în primele ore și în extremitatea de sud-est, unde vor mai fi posibile, izolat, precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu intensificări în zona montană înaltă, iar în a doua parte a intervalului și în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -11 și -1 grad, cu valori mai scăzute în depresiunile din Transilvania. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață asociată cu depunere de chiciură. Presiunea atmosferică va fi ușor variabilă în vest și centru, iar în rest va crește.

Prognoza meteo București

Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineața. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -7...-4 grade. Spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață.

Pe acelaşi subiect

Vremea la munte

Vremea va continua să se răcească în majoritatea masivelor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Carpații Orientali, unde pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va fi mai mult noros în sudul și estul extrem al continentului precum și în zonele învecinate bazinului Mării Baltice, unde se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Îndeosebi în regiunile sudice vor fi cantități mai însemnate de apă. În rest, cerul va fi variabil, iar precipitațiile vor fi slabe și pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în nord-estul și sud-vestul continentului și local în rest.

Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă în partea centrală și în cea de nord a continentului, iar în rest nu vor fi variații semnificative. Izolat în zonele mai joase de relief se va forma ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 13 decembrie 2022. Se răcește în toată țara, temperaturile minime coboară până la -11 grade Celsius