Antena Meniu Search
x

Vremea 18 octombrie - 15 noiembrie: Temperaturi mai ridicate decât în mod normal în următoarea lună

Temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât în mod normal în următoarele 4 săptămâni, iar ploile vor lipsi în anumite zone. Prognoza meteo ANM pentru intervalul 18 octombrie - 15 noiembrie.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 08:03

peisaj de toamnă
Vremea în intervalul 18 octombrie - 15 noiembrie: - Shutterstock

Vremea în săptămâna 18 – 25 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-est. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Prognoza meteo 25 octombrie – 1 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Pe acelaşi subiect

Vremea în săptămâna 1 – 8 noiembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile estice, sudvestice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 8 - 15 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 18 octombrie - 15 noiembrie: Temperaturi mai ridicate decât în mod normal în următoarea lună