Antena Meniu Search
x

Vremea 19 decembrie 2022. Va fi rece în toată țara, temperaturile minime coboară până la -13 grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 19 decembrie 2022.

de Redactia Observator

la 18.12.2022, 15:38

oameni pe stradă
Vremea 19 decembrie 2022. Va fi rece în toată țara, temperaturile minime coboară până la -13 grade Celsius - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu precădere dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări în vestul și sud-vestul teritoriului, unde în special în zona deluroasă și montană, vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și al Transilvaniei, pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, între -13 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până în jurul a -19 grade. Pe alocuri se va forma ceață asociată cu depunere de chiciură.

Prognoza meteo București

Vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit la această dată, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a intervalului mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 1 grad, iar cea minimă va fi de -8...-5 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări și cu precădere ziua, izolat în Carpații Meridionali și în Munții Banatului vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe creste. Valorile de temperatură nu vor avea variații semnificative.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și local vor fi precipitații sub formă de ploaie în nord-vestul Europei și în extremitatea vestică, sud-vestică și de sud-est și ploaie, lapoviță și ninsoare în nord. În restul continentului, înnorările vor fi temporare și doar izolat vor fi precipitații slabe. Vântul va avea intensificări în nord-vestul Europei și în extremitatea vestică, sud-vestică și de sud-est și pe arii restrânse în rest. Temperaturile vor marca creștere față de ziua precedentă în vestul, centrul și nord-estul continentului și o scădere în sud-est. În zonele joase de relief, mai ales dimineața, izolat va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Vremea 19 decembrie 2022. Va fi rece în toată țara, temperaturile minime coboară până la -13 grade Celsius