Antena Meniu Search
x

Vremea 19 februarie - 18 martie 2024. Iarnă cu zapadă consistentă la munte, temperaturi de primăvară în vest și sud-vest

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 19 februarie - 18 martie 2024. Potrivit specialiştilor ANM, vremea se va rãci ușor în mare parte din țară, de luni, însã temperaturile vor fi în continuare mai mari decât cele normale, îndeosebi în vest şi în sud-vest.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 10:26

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 19 februarie - 18 martie 2024. Iarnă cu zapadă consistentă la munte, temperaturi de primăvară în vest și sud-vest - Observator

ANM a emis vineri, 16 februarie 2024, prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

"La începutul săptămânii viitoare, vremea se va rãci ușor în mare parte din țară, însã valorile de temperaturã vor fi în continuare mai mari decât cele normale, îndeosebi în vest şi în sud-vest. Cerul va avea înnorãri, iar pe arii restrânse, în prima parte a intervalului, în Oltenia şi la munte va ploua slab, iar la altitudini mari vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în nord și în nord-est. Spre finalul săptămânii viitoare, valorile termice vor fi în creștere, cu maxime de 18...20 grade Celsius", au explicat specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Vremea 19 - 26 februarie 2024

În săptămâna 19 – 26 februarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 26 februarie - 4 martie 2024

În săptămâna 26 februarie – 4 martie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Vremea 4 martie - 11 martie 2024

În săptămâna 4 – 11 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo 11 - 18 martie 2024

În săptămâna 11 – 18 martie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, au precizat meteorologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vremea 19 februarie - 18 martie 2024. Iarnă cu zapadă consistentă la munte, temperaturi de primăvară în vest și sud-vest