Antena Meniu Search
x

Vremea 13 februarie - 11 martie 2024. Iarna revine în forță la munte, cu ninsori, viscol și strat nou de zăpadă. Cum va fi în restul zonelor

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 13 februarie - 11 martie 2024. Potrivit specialiștilor ANM, la munte revine iarna în forță cu ninsori, viscol și strat nou de zăpadă. 

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 09:39

- Observator

ANM a emis marți, 13 februarie 2024, prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

"O scădere a valorilor termice se va resimți din 14 - 15 februarie în majoritatea zonelor din țară, dar mai ales în nord-est, est și în zonele montane. Vremea va fi în general închisã şi va ploua pe arii relativ extinse în următorul interval. La munte se vor semnala ninsori, dar precipitații sub formă de lapoviță își vor face apariția și în zonele mai joase. Vântul va sufla cu intensificãri în regiunile montane și în sud-estul țării", au explicat specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Prognoza meteo 13 - 19 februarie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale și nord- estice, dar și local deficitar în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Pe acelaşi subiect

Vremea 19 - 26 februarie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Prognoza meteo 26 februarie - 4 martie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 4 - 11 martie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 15 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Vremea 13 februarie - 11 martie 2024. Iarna revine în forță la munte, cu ninsori, viscol și strat nou de zăpadă. Cum va fi în restul zonelor