Meniu LIVE
Search
x

Video Vremea 19 martie 2021. O altă zi rece, cu ninsori în centrul, nordul și estul țării

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 19 martie. Vremea va rămâne rece, iar în Transilvania, Moldova și local în Maramureș își vor face apariția ninsorile.

De Daniel Murărescu la 18.03.2021, 14:43
  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de joi spre vineri vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, mai însemnate cantitativ în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali și, local, în Banat și Transilvania. În zona montană va continua să ningă și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent deja depus. în Transilvania, în Maramureș, în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zona subcarpatică a Olteniei și a Munteniei, vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 3 grade. Izolat, mai ales în sud-vest și sud, vor fi condiții de ceață.

Vremea vineri 19 martie 2021

Vremea se va menține rece. Cerul va avea înnorări accentuate în nord-estul și centrul țării, iar în celelalte regiuni se va degaja treptat, mai ales după-amiaza și noaptea. La munte va ninge în general moderat cantitativ, iar stratul de zăpadă va continua să crească. În Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în Maramureș și în zonele deluroase din celelalte regiuni vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului, pe arii restrânse, vor predomina ploile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest și, trecător și izolat, pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 0 grade în estul Transilvanei și 10 grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 0 grade. Dimineața și noaptea, izolat, cu precădere în sudul și centrul țării, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări, iar în cursul zilei trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6...8 grade, iar cea minimă de -3...0 grade. La sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Vremea va fi în continuare rece. Cerul se va înnora treptat dinspre sud-vest și, mai ales din orele serii, vor fi ninsori, mai consistente în Munții Banatului și vestul Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Vremea 19 martie 2021. O altă zi rece, cu ninsori în centrul, nordul și estul țării