Meniu
Search
x

Foto Vremea 2 iulie 2021. Se răcorește afară, temperaturile maxime nu vor depăși 32 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 iulie 2021. Vremea va fi în general instabilă și se va răcori și în regiunile sudice și estice.

De Daniel Murărescu la 01.07.2021, 16:23

În noaptea de joi spre vineri cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în estul și sud-estul țării, unde vor fi averse, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie. Izolat se va semnala grindină.

Vremea la noapte

Vremea la noapte

Observator

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 40...60 l/mp. În celelalte regiuni, cu precădere în centru și sud, astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

Vremea vineri 2 iulie 2021

Vremea va fi în general instabilă și se va răcori și în regiunile sudice și estice. Astfel, la nivelul întregii țări, temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în depresiuni și 32 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în nordul, centrul, estul și sud-estul țării, precum și la munte, unde vor fi averse și descărcări electrice. În celelalte regiuni astfel de fenomeme se vor semnala pe arii restrânse. Ploile vor avea și caracter torențial, pe alocuri cantitățile de apă vor fi însemnate și izolat vor fi vijelii și grindină. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări în zona montană înaltă, în sud-vest, iar de scurtă durată și în restul teritoriului, asociat averselor.

Prognoza meteo București

Vremea va fi în general instabilă și se va răcori. Cerul va avea înnorări și, mai ales ziua, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în  jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16...17 grade.

Vremea în București

Vremea în București

Observator

Vremea pe litoral

Vremea va fi normală termic, dar se menține în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și trecător,mai ales ziua, vor fi averse, descărcări electrice, condiții de grindină. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 21...23 grade.

vremea pe litoral

Vremea pe litoral

Observator

Vremea la munte

Vremea va fi în general instabilă. Mai ales după-amiaza, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și, izolat, grindină și vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi pe alocuri însemnate.

Vremea la munte

Vremea la munte

Observator

Vântul va avea intensificări la altitudini mari, iar de scurtă durată și în timpul averselor. Valorile termice vor continua să scadă ușor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Vremea 2 iulie 2021. Se răcorește afară, temperaturile maxime nu vor depăși 32 de grade Celsius