Antena Meniu Search
x

Vremea 30 octombrie - 27 noiembrie 2023. Toamna continuă cu temperaturi de vară. Cel mai cald va fi în sud, sud-est și est

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 30 octombrie - 27 noiembrie 2023. Potrivit specialiștilor, rămânem sub influența aerului cald de origine nord-africană, cu temperaturi peste normalul perioadei.

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 08:42

Harta temperaturilor în Europa
- Observator

Meteorologii ANM au emis vineri, 27 octombrie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 30 octombrie - 27 noiembrie 2023.

"Pe parcursul săptămânii viitoare rămânem sub influența aerului cald de origine nord-africană. Astfel, valorile termice vor fi peste normalul perioadei în sud, sud-est și est, unde așteptăm temperaturi maxime de peste 22...25 grade Celsius. Norii se vor aduna spre mijlocul săptămânii și vor fi ploi slabe cantitativ în Maramureş, Crişana, Banat, Transilvania şi în jumãtatea de nord a Moldovei. În zonele montane și submontane din vestul și nordul țării posibil să înregistrăm cantități mai însemnate de precipitații. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, îndeosebi în zona înaltã. Local se va forma ceaţã prin depresiunile intramontane", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 30 octombrie - 6 noiembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, deficitar în sudul și sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Pe acelaşi subiect

Vremea 6 - 13 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice și estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în vest, nord-vest și local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo 13 - 20 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.

Vremea 20 - 27 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul și local în centrul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Vremea 30 octombrie - 27 noiembrie 2023. Toamna continuă cu temperaturi de vară. Cel mai cald va fi în sud, sud-est și est