Antena Meniu Search
x

Vremea 6 septembrie. Meteorologii anunţă ploi generate de un fenomen meteo în Marea Neagră

Vremea pe 6 septembrie este, în continuare, instabilă. Prognoza meteo anunţă ploi în special în jumătatea estică şi temperaturi în scădere, care sunt generate de un fenomen meteo apărut în Marea Neagră. În Bucureşti vor fi 28 de grade.

Vremea pe 6 septembrie este, în continuare, instabilă. Prognoza meteo anunţă ploi în special în jumătatea estică şi temperaturi în scădere, care sunt generate de un fenomen meteo apărut în Marea Neagră. În Bucureşti vor fi 28 de grade.

NOAPTEA DE JOI SPRE VINERI: Sunt prognozate ploi pe suprafaţe extinse în sud-est şi zonele de munte. În rest, precipitaţiile sunt restrânse. Temperaturile vor fi între 11 - 19 grade Celsius, cu valori mai scăzute în depresiuni, unde va fi şi ceaţă în cursul dimineţii.

Vremea 6 septembrie în ţară

Joi, vremea va fi instabilă, cu ploi însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului în est, sud-est, nord şi zona de munte. Izolat va fi şi grindină în aceste regiuni. În restul ţării vor fi, de asemenea, condiţii de ploaie, dar precipitaţiile vor fi doar locale sau izolate. Astăzi, temperaturile sunt în scădere şi ajung la valorile normale ale acestei perioade din septembrie. Specialiştii spun că intensificarea precipitaţiilor în jumătatea estică şi răcirea vremii sunt generate de un fenomen meteo format în Marea Neagră.

Pe acelaşi subiect

OSCAR STANCIU, expert meteo Observator: "Un sistem de joasă presiune poziţionat în bazinul Mării Negre generează averse, răbufniri ale vântului, fenomene electrice şi un regim termic în scădere. Astfel că primele semne de toamnă sunt deja remarcate în zonele montane, Moldova, în centru dar şi in vest, unde temperaturile au marcat o scădere faţă de ziua de ieri cu 8 -10 grade. Situaţia cu un regim termic mai modest se va menţine şi în zilele următoare pentru Moldova, dar şi în zonele montane. În tot acest context, meteorologii au emis o informare de vreme extremă, valabila până joi dimineaţă, la ora 3: ploile vor avea și caracter torențial, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 30 - 40 l/mp și vor fi condiții de grindină. În cursul nopții de miercuri spre joi (5 - 6 septembrie) fenomenele vor continua în sud-est și pe spații mai mici în zonele montane."

Conform ANM, temperaturile zilei pe 3 septembrie vor fi de 22 - 29 de grade Celsius, iar minimele între 11 - 18 grade. Presiunea atmosferică rămâne constantă, dar sub valorile normale ale perioadei.

Harta ANM cu vremea pe 6 septembrie

ÎN BUCUREŞTI: Vremea va fi caracterizată de valori termice apropiate de media perioadei, cu maxima de 27 - 28 grade, iar minima de 15 - 16 grade. Cerul va fi temporar noros în Capitală şi sunt condiţii de să plouă slab, transmite prognoza meteo. Presiunea atmosferică este staţionară.

LA MARE:  Vremea va fi instabilă, cu cer noros în timul zilei, când, temporar, va ploua, dar slab. Vor fi şi descărcări electrice, iar vântul va avea unele intensificări. Maximele zilei vor fi între 22 - 25 de grade, iar minimele între 17 - 18 grade. Apa mării va avea valori de 23 - 25 de grade.

LA MUNTE: Vremea va fi ploioasă. Precipitaţiile vor fi însoţite de descărcări electrice şi vor fi condiţii izolate de grindină. Temperaturile vor rămâne la nivelul zilelor trecute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 6 septembrie. Meteorologii anunţă ploi generate de un fenomen meteo în Marea Neagră