Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 15 aprilie. Zi de vară la jumătatea lunii aprilie. Maximele pot ajunge şi la 34 de grade

Vremea continuă să fie extrem de căldă pentru această perioadă, mai ales în partea de sud a ţării. Maximele pot ajunge şi la 34 de grade. Iată prognoza meteo de mâine 15 aprilie. 

de Redactia Observator

la 14.04.2024, 15:50

La noapte, cerul va fi variabil la senin, dar cu unele înnorãri în Maramureş şi nordul extrem al Moldovei, unde vor fi condiţii pentru averse slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri în zona înaltã a Carpaţilor Orientali şi a Munţilor Apuseni unde vor fi rafale în general de 60...70 km/h. Temperaturile minime se vor situa între 3...5 grade în depresiuni şi 17...18 grade în Dealurile de Vest. Spre sfârşitul intervalului în depresiuni, izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea de mâine 15 aprilie. Zi de vară la jumătatea lunii aprilie. Maximele pot ajunge şi la 34 de grade

Vremea de mâine 15 aprilie în ţară 

Vremea va fi extrem de caldã pentru mijlocul lunii aprilie în toatã ţara, devenind cãlduroasã dupã-amiaza îndeosebi în jumãtatea de sud; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22...24 de grade pe litoral şi în deltã şi 34 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei (valori cu 12...16 grade peste mediile climatologice), iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 5 şi 17 grade. Cerul va fi variabil la senin, dar şi cu înnorãri temporare, averse şi descãrcãri electrice, în a doua parte a zilei, cu totul izolat - în extremitatea de nord a teritoriului, iar noaptea - pe arii restrânse în Maramureş şi nordul Crişanei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, unde vor fi rafale de 50...60 km/h, iar în zona înaltã de peste 70 km/h, dar local şi temporar şi în celelalte zone, cu precãdere în nord-vest, centru şi est, cu viteze în general de 40...50 km/h. Presiunea atmosferică va fi în scãdere accentuatã.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 15 aprilie. Zi de vară la jumătatea lunii aprilie. Maximele pot ajunge şi la 34 de grade

Vremea de mâine 15 aprilie în Capitală

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 9...13 grade.

Vremea va fi extrem de caldã pentru mijlocul lunii aprilie şi va deveni cãlduroasã dupã-amiaza. Temperatura maximã se va situa în jurul a 32 de grade (cu aproximativ 14 grade peste media climatologicã a perioadei), iar cea minimã va fi de 12...15 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Presiunea atmosferică va fi în scãdere accentuatã. 

Vremea de mâine 15 aprilie. Zi de vară la jumătatea lunii aprilie. Maximele pot ajunge şi la 34 de grade

Vremea de mâine 15 aprilie la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în a doua parte a zilei şi noaptea în nordul Carpaţilor Orientali, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va avea intensificãri, cu viteze la rafalã de 50...60 km/h, iar în zona înaltã de peste 70 km/h. Valorile termice vor fi mai ridicate faţã de cele din ziua anterioarã.

Vremea de mâine 15 aprilie. Zi de vară la jumătatea lunii aprilie. Maximele pot ajunge şi la 34 de grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 15 aprilie. Zi de vară la jumătatea lunii aprilie. Maximele pot ajunge şi la 34 de grade