Antena Meniu Search
x

Video Vremea se schimbă brusc. Ce temperaturi ne aşteaptă la final de săptămână

Un val de frig a cuprins estul ţării în ultimele zile, iar un bărbat din Galaţi a murit de frig - este prima victimă a acestui sezon rece. Vremea începe să se încălzească, însă, iar din acest motiv un val masiv de ceaţă a acoperit astăzi Dobrogea şi sudul ţării. Dar urmează şi alte schimbări bruşte, care pot să ne dea peste cap.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 20:20

Vezi și

Ceaţa a creat un adevărat zid la malul Mării Negre. Mai mult de patru ore, vizibilitatea a scăzut sub 50 de metri. Localnicii au făcut jogging prin perdeaua de pâclă, la doar două grade Celsius peste zero. Probleme mari au fost în transporturi.

Cristina Niţă, reporter Observator: Din cauza vizibilităţii extrem de reduse, manevrele din porturile de la Marea Neagră au fost suspendate. 

Vremea se schimbă brusc

Ceaţa a cuprins, încet-încet, tot oraşul. Vremea se schimbă, însă, brusc. Mâine, la Constanţa vor fi 16 grade Celsius. De vineri, însă, vom avea doar 5 grade Celsius. 

Pe acelaşi subiect

Femeie: Sperăm că toata iarna aşa să fie, cald şi frumos. 

Bărbat: E mare ceaţă, în orice caz. 

Reporter: E frumoasă marea chiar şi aşa?

Bărbat: Foarte frumoasă, aer curat. 

Nopţile trecute, frigul a fost muşcător. La Galaţi, termometrele au coborât la minus 3 grade Celsius, iar un bărbat de 55 de ani a făcut hipotermie şi a murit.

Fenomen spectaculos la Galaţi 

Tot la Galaţi, diferenţele mari de temperatură au creat un efect spectaculos. Chiar la răsărit, ceaţa s-a ridicat deasupra Dunării la Galaţi şi a dat senzaţia că fluviul fierbe. Vremea se schimbă, însă, pe neaşteptate. După ce mâine vom avea parte de temperaturi de primăvară, vineri se va răci iar. La Constanţa, de exemplu, vor fi diferente de peste 10 grade Celsius în 24 de ore. Iar la finalul săptămânii, ninsoarea şi lapoviţa vor apărea în estul, sudul României şi la munte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Vremea se schimbă brusc. Ce temperaturi ne aşteaptă la final de săptămână