Antena Meniu Search
x

Video Destinaţia care a atras sute de români, în minivacanţa de Paşte. Gradul de ocupare în staţiune este de aproape 100%

Sovata sau Perla judeţului Mureş, unul dintre locurile preferate ale românilor când vine vorba de vacanţe, a atras şi de această dată sute de turişti. Pentru a le face şederea cât mai plăcută, hotelierii au pregătit pachete speciale pentru sărbătorile Pascale, cu acces la spa, preparate tradiţionale, dar şi diferite activităţi pentru copii.

de Sorin Tanţoş

la 04.05.2024, 12:29

Vezi și

Încă de la primele ore ale dimineţii zonele de spa au fost pline.

Turiştii au îmbinat utilul cu plăcutul - s-au relaxat, au făcut tratamente, masaj sau saună, iar copiii s-au bucurat de locurile joacă, de piscine sau tobogane.

Bărbat: Este pentru a doua oară în decurs de o lună de zile, când vin aici. Petrecem sărbătorile de Paşte. Îmi place totul, pornind de la muzică, solistul este nemaipomenit, personalul este de nota 10. Mâncare foarte bună, pe placul meu de moldovean.

Marinela Cernea, şef recepţie: Avem rezervări cu oferta de Paşte care conţine 5 nopţi de cazare şi masă, prânzul tradiţional de Paşte, acces la bazine cu apă dulce şi sărată, accesul la sala de fitness şi saună. Preţul pachetului pentru două persoane este 3.380 de lei.

Pe acelaşi subiect

Cât costă o plimbare cu Mocăniţa de la Sovata

Iar cei care au vrut să profte de aerul curat s-au plimbat cu mocăniţa. O călătorie cu mocăniţa costă 70 de lei pentru adulţi şi 50 de lei pentru copii. 

Gradul de ocupare în staţiunea Sovata este de aproape 100%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Travel » Destinaţia care a atras sute de români, în minivacanţa de Paşte. Gradul de ocupare în staţiune este de aproape 100%