Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi

Mesaje de Paşte 2024. Învierea Domnului este sărbătoarea care ne aduce pe toţi aproape, care ne face să ne gândim mai profund la semenii noştri. Este ocazia perfectă pentru a le spune celor dragi ce simţim, însă nu găsim întodeauna cuvintele potrivite pentru a ne exprima sentimentele. Aşa că ne-am gândit să vă dăm câteva exemple care să vă inspire. Vă prezentăm unele dintre cele mai frumoase mesaje pe care să le puteți trimite cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

de Redactia Observator

la 04.05.2024, 07:17

Ca în fiecare an, sărbătorile de Paște sunt momentul ideal să transmitem gânduri bune prietenilor şi apropiaţilor. Iată câteva idei de mesaje și urări care sigur vor aduce zâmbetul pe fața celor dragi.

Mesaje cu poze de Paște 2024

Mesaje de Paște 2024

Shutterstock

Mesaje de Paște 2024

Shutterstock

Pe acelaşi subiect

Mesaje de Paște 2024

Profimedia

Mesaje de Paște 2024

Shutterstock

Mesaje de Paște 2024

Shutterstock

Mesaje de Paște 2024

Shutterstock

Felicitări de Paște haioase

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, Hristos va Învia!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Paște mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! Paște Fericit!

Rețeta mea pentru un Paște Fericit: Ingrediente necesare: un zâmbet larg și multe persoane dragi în jur. Mod de preparare: Se amestecă o linguriță de fericire cu zilele petrecute alături de cei dragi. Se frământă bine și se lasă compoziția la dospit timp în care stăm la o vorbă cu prietenii dragi. Se presară bucurie după gust și se servește imediat celor dragi. Paște Fericit!

Mesaje de Paște pentru bunici

Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!

Sper ca acest Paște să vă aducă sănătate, fericire și multă iubire în sufletele voastre. Sărbători fericite, pline de lumină și de binecuvântare!

Dragă bunică, sper să ai un Paște Fericit, să fii sănătoasă și primăvara aceasta să îți aducă tot ce dorești. Hristos a Înviat!

Ai avut grijă de mine când am fost mic, mi-ai dat sfaturi bune, vreau să știi că te iubesc și îți doresc un Paște Fericit!

Bunici dragi, vă doresc un Paște plin de lumină și bucurie! Sper ca această sărbătoare să vă aducă liniște și fericire în suflet. Vă îmbrățișez cu drag și vă trimit cele mai bune gânduri

Vă trimit cele mai frumoase gânduri! Sper că sărbătoarea să vă aducă momente de bucurie și regăsire alături de cei dragi. Să aveți parte de sănătate și pace în inimă! Paște fericit!

Dragii mei bunici, de Paște vă trimit cele mai sincere urări! Sper ca aceste zile să vă aducă în suflet multă liniște, iar zâmbetul vostru să fie mereu luminos. Să aveți parte de o sărbătoare minunată alături de cei dragi! Hristos a Înviat!

Urări amuzante pentru cei dragi

Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurașul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese … Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.

De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

Iepurașul plin de flori, o să-ți apară la fereastră în zori. Aduce ziua de Paște la tine în casă și multe bunătăți alese pe masă. Hristos a Înviat!

Îți scriu cu drag acest mesaj de Paște, care sper că nu face pe nimeni să caște. Ba mai mult decât atât, vreau ca un zâmbet în dar să-ți aduc; voie bună, sănătate și să gustați și pentru mine din bucate!

Poți să te maturizezi, să te cultivi, să ai suuces în carieră, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte! Așadar îți urez: Paște Fericit!

De Paște să te umfli cu bucate, căci pe astea nu le iei în rate. Sărbătorea să îți aducă sănătate și cât mai multă prosperitate! Hristos a Înviat!

Mesaje personalizate de Paște

Pentru părinți: Dragii mei părinți, de Paște vă trimit cele mai sincere urări! Sper ca această sărbătoare să vă aducă atât de multă bucurie și liniște ca atunci când eram copil și așteptam nerăbdător să vină Iepurașul. Vă mulțumesc pentru toate momentele frumoase și pentru că ați fost mereu alături de mine. Paște fericit!

Pentru frați/surori: Sper ca Paștele să-ți aducă atât de multe momente de fericire și bucurie încât să nu ai loc în inimă decât pentru iubire și zâmbete. Hristos a Înviat! 

Pentru prieteni apropiați: Vă trimit cele mai cordiale urări! Sper ca aceste zile să vă aducă atât de multă fericire și bucurie precum întâlnirea cu un coș plin de ouă de ciocolată. Sărbătoriți cu dragoste și veselie alături de cei dragi! Hristos a Înviat!

Pentru colegi de muncă: De Paște, vă trimit cele mai bune gânduri! Sper ca această sărbătoare să vă aducă atât de multe momente de relaxare și odihnă cât să vă întoarceți la serviciu cu bateriile încărcate și cu zâmbetul pe buze. Să aveți parte de un Paște minunat alături de familie și prieteni!

Pentru șefi: De Paște vă trimit cele mai sincere urări! Sper ca această sărbătoare să vă aducă liniște, fericire și momente de bucurie alături de cei dragi. Mulțumesc pentru tot sprijinul și încrederea acordată. Hristos a Înviat! / Vă urez un Paște fericit și liniștit! Să aveți parte de momente minunate alături de familie și să vă reîncărcați bateriile pentru o nouă perioadă plină de succes și realizări. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paşte pentru iubit sau iubită 

Draga mea/iubitule, de Paște îți trimit cele mai dulci și călduroase urări! Sper ca această sărbătoare să ne aducă împreună momente minunate și să ne umple inimile de bucurie și iubire. Te iubesc necondiționat! Hristos a Înviat!

Iubita mea/iubitul meu drag, de Paște îți urez să ai parte de o zi minunată alături de cei dragi! Sper ca acest Paște să ne aducă și nouă momente de regăsire și iubire. Te iubesc enorm și abia aștept să te strâng în brațe! Hristos a Înviat!

De Paște îți trimit cele mai frumoase urări! Sper ca această sărbătoare să ne umple sufletele de lumină și căldură și să ne ofere ocazia de a ne bucura de iubirea noastră. Sărbătorim împreună și ne iubim mereu! Hristos a Înviat!

Iubita mea/iubitul meu, de Paște îți trimit un ocean de dragoste și urări călduroase! Sper ca această sărbătoare să ne aducă împreună momente de fericire și căldură, iar iubirea noastră să strălucească mai puternic ca oricând. Hristos a Înviat!

Dragostea mea, de Paște îți doresc să fii înconjurat/ă de bucurie, pace și multă dragoste! Sărbătorim împreună și ne bucurăm de fiecare clipă alături de cei dragi. Te iubesc din tot sufletul! Hristos a Înviat!

Iubirea mea, de Paște îți trimit cele mai sincere urări! Sper ca această sărbătoare să ne aducă împreună momente de fericire și regăsire, iar iubirea noastră să fie mereu vie și puternică. Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot! Hristos a Înviat!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de Hristos a Înviat!

Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, cu toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Un Paște fericit!

Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie că promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!

Îţi doresc să sărbătoreşti fiecare zi ca şi când ar fi ziua sfântă a Învierii! Nu uita să te bucuri chiar şi de lucrurile mărunte din viaţa ta şi să îi apreciezi pe cei dragi. Sărbătoarea Paştelui să vă aducă mai aproape! Îţi urez din toată inima un Paste Fericit!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Anul acesta, Iepuraşul o să vină la tine încărcat cu multe bunătăţi! Sper să nu uite să îţi dea şi plicul doldora cu sutele de pupici de la mine. Paşte fericit!

Anul acesta eu voi juca rolul Iepuraşului de Paşte, iar pe tine te aşteaptă o mulţime de surprize!

Urări de Paște pentru colegi și prieteni

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

Îţi doresc să sărbătoreşti fiecare zi ca şi când ar fi ziua sfântă a Învierii! Nu uita să te bucuri chiar şi de lucrurile mărunte din viaţa ta şi să îi apreciezi pe cei dragi. Sărbătoarea Paştelui să vă aducă mai aproape! Îţi urez din toată inima un Paste Fericit!

Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună

Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea față de frumos vine din trăirile noastre. Trăiește cu adevărat Învierea Domnului! Abia aștept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveți grijă de voi și faceți curățenie în casă și în suflete.

Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm așa cum se cuvine! Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă.

Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Paște Fericit!

Hristos a înviat dăruindu-ne o nouă viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să ştie să îşi preţuiască existenţa şi să se bucure de ea. Paşte fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat şi Paşte Fericit!

Când pică Paştele în următorii ani

Paştele este o sărbătoare a cărei dată este variabilă şi în jurul căreia sunt fixate alte sărbători, precum Rusaliile. Regula după care se calculează ziua exactă a fost stabilită la Sinodul Ecumenic de la Niceea, în 325 e.n. Astfel, Paştele Ortodox este sărbătorit, în fiecare an, în duminica imediat următoare lunii pline de după echinocţiul de primăvară.

Paştele Ortodox pică în acest an pe data de 5 mai

Paștele Ortodox 2025 – 20 aprilie

Paștele Ortodox 2026 – 12 aprilie

Paștele Ortodox 2027 – 2 mai

Paștele Ortodox 2028 – 16 aprilie

Paștele Ortodox 2029 – 8 aprilie

Paștele Ortodox 2030 – 28 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Inedit » Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi