Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Ce avantaje ai dacă vii cu salariul la BCR. Card de credit 100% digital, direct din aplicația George

Reprezentanţii Băncii Comerciale Române mizează pe ideea unui nou produs inovaţional prin care să ofere multe avantaje clienţilor şi prin care să-i ajute pe aceştia să câştige timp.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 16:33

Cardul BCR poate să ofere numeroase beneficii clienţilor Cardul BCR poate să ofere numeroase beneficii clienţilor

Este vorba despre ideea conform căreia clienţii aleg cont bancar online George şi întreprind demersurile necesare astfel încât să le fie virat salariul, de către angajator, direct în contul respectiv.

Vorbim despre o operaţiune prin intermediul căreia clienţii să beneficieze de zero comision conversie valutară, pentru plăţile efectuate în altă monedă decât leul românesc. Mai mult, ei ar putea beneficia chiar şi de zero comision pentru administrarea contului George, însă asta doar în anumite condiţii. Dacă faca minim o tranzacţie prin George App sau cu cardul şi încasează cel puţin 1.000 de lei (caz în care, dacă nu se îndeplinesc condiţiile, se percep costuri de 12 lei pentru contul George, respectiv 20 lei pentru contul în euro), dacă fac minim o tranzacţie prin George App sau cu cardul şi încasează cel puţin 5.000 de lei (caz în care, dacă nu sunt îndeplinite condițiile, se percep costuri de 25 lei pentru contul George, respectiv 0 lei pentru contul în euro) sau dacă fac minim o tranzacţie prin George App sau cu cardul şi încasează cel puţin 10.000 de lei (caz în care, dacă nu sunt îndeplinite condițiile, se percep costuri de 50 lei pentru contul George, respectiv 0 lei pentru contul în euro). 

În toate cele trei cazuri menţionate mai sus, clienţii beneficiază de numeroase avantaje, totul în funcţie de suma încasată. În fiecare dintre cazuri vorbim despre fără comision BCR pentru retrageri de numerar la orice ATM din România și din străinătate şi fără comision pentru plăți în lei prin George către orice bancă din România plus curs de schimb preferanţial, în anumite limite (500, 1.000 sau 2.000 de euro, în funcţie de suma încasată) plus bani înapoi la cumpărături prin Moneyback.

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, cei care se încadrează în situaţia de a încasa minim 5.000 de lei lunar beneficiază de asigurare de călătorie inclusă şi de acces Business Lounge în aeroporturile din București și Cluj, în timp ce clienţii care se încadrează în situaţia de a încasa minim 10.000 de lei lunar beneficiază de asigurare de călătorie inclusă şi de acces Business Lounge aeroport în București, Cluj, Timişoara și în peste 1.300 de saloane VIP ale aeroporturilor din toată lumea.

Diferenţierea dintre cele trei cazuri se poate face foarte uşor prin tipul de card pe care aceştia îl primesc. Clienţii care încasează cel puţin 1.000 de lei primesc card George Standard, clienţii care încasează minim 5.000 de lei primesc card George Gold, iar clienţii care încasează minim 10.000 de lei primesc card George Platinum.

Înscrierea în campanie se face în trei paşi cât se poate de simpli: Fă-ți cont George, 100% online cu ZERO comision de administrare; Vino cu salariul la BCR; Alege produsele care ți se potrivesc, direct din George Store. Şi, nu în ultimul rând, trebuie să ştii că, cu cât alegi mai multe produse, cu atât strângi mai multe șanse să câștigi super premii precum studiouri la mare, bucătării complet echipate, fonduri de rezervă în valoare de 2.000 de lei fiecare sau smartphone-uri de ultimă generaţie.

Care sunt paşii pentru deschiderea unui cont online

Cei care doresc să devină clienţi BCR trebuie să ştie că îşi pot deschide foarte uşor un cont online, astfel încât să nu mai piardă timp cu vizite pe la birouri şi să se bucure de mai mult timp alături de cei dragi.

Paşii pentru deschiderea unui cont online sunt: Alege tipul cardului și culoarea acestuia; Completezi câteva date despre veniturile tale, cum intenționezi să utilizezi noul cont curent și adresa de livrare card; Pentru a ne asigura că ești tu, validăm informațiile furnizate printr-un apel video cu un specialist George; Semnezi electronic contractul și primești pe e-mail instrucțiunile de conectare la aplicația George.

Vorbim despre un cont George care te poate ajuta în numeroase feluri, de la posibilitatea de a rezolva totul online, într-un interval scurt de timp, şi posibilitatea de a-ţi asigura cheile, portofelul şi gadget-urile, totul activitat online, până la posibilitatea de a-ţi deschide un depozit 100% online, cu orice sumă vrei tu şi la care George să pluseze cu un bonus pentru banii puşi de-o parte.

Vino cu salariul la BCR şi primeşti bani înapoi la plăţile cu cardul de credit 

Pentru că reprezentanţii Băncii Comercile Române vor să ofere cele mai bune soluţii pentru necesităţile clienţilor sau eventualilor clienţi, aceştia vin şi cu o ofertă în ediţie limitată.

Cei care optează pentru un card de credit şi întreprind demersurile necesare pentru a primi salariul direct în contul BCR au inclusiv posibilitatea de a încasa până la 300 de lei bani înapoi la plăţile cu cardul de credit.

Suma de 300 de lei se defalchează după cum urmează: 10% bani înapoi la benzinării, în limita a maximum 200 Lei/cont, pe lună, şi 5% bani înapoi la supermarket-uri, în limita a maximum 100 Lei/cont, pe lună.

Şi asta nu este tot. Cardul de credit standard oferă numeroase avantaje (Comisioane ZERO fără drumuri la bancă. Ia-ți Card de Credit 100% online și ai ZERO comisioane de emitere și administrare în primul an). Rate egale fără dobândă oriunde în lume (Mergi la cumpărături când vrei, oriunde vrei. Ai până la 12 rate cu 0% dobândă la achiziții de minimum 600 lei).

Până la 55 de zile perioada de grație (Perioada de grație de până la 55 de zile valabilă pentru orice plată, atât la comercianți cât și online, oriunde în lume). Acces imediat la limita de credit (După aprobarea limitei de credit, începe cumpărăturile imediat cu cardul digital inrolat în Apple Pay sau Google Wallet). Bani înapoi la cumpărături prin George Moneyback. 

Cardul de credit standard se poate obţine într-un mod 100% online, fără mari bătăi de cap şi timp pierdut. Sunt patru paşi simpli de urmat: Te autentifici în George și accesezi “Magazin” din bara de meniu; Semnezi acordul de interogare ANAF și primești oferta personalizată; Activezi gratuit planul de transformare în rate fară dobanda pentru cumpărăturile efectuate; Alegi sau adaugi adresa de livrare și gata, cardul pleacă spre tine!

Mare atenţie, însă, pentru că există câteva criterii de eligibilitate. Sunt vizaţi clienţii sau eventual clienţii care au între 18 şi 70 de ani şi venituri salariale nete mai mari sau egale cu 1.386 lei/lună la data solicitării cardului de credit sau venituri din pensii raportate la ANAF, care sunt angajaţi cu contract de muncă încheiat pe perioadă nedeterminată sau au venituri din pensie şi care au fie veniturile din salarii raportate la ANAF sau încasate în cont la BCR, fie venituri din pensii raportate la ANAF.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

bcr
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Advertoriale » (P) Ce avantaje ai dacă vii cu salariul la BCR. Card de credit 100% digital, direct din aplicația George