Antena Meniu Search
x

Galerie foto (P) 5 păcănele pe care probabil nu le-ai jucat niciodată

Cazinourile online licențiate în România oferă tot mai multe jocuri de păcănele online. În curând, pe platformele de top vei putea alege dintre peste 3.000 de jocuri. Cu toate acestea, probabil că ai sloturile tale preferate și numai pe acelea le joci.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 12:39

Recomandarea noastră este încerci în fiecare lună și păcănele noi. Cu siguranță că vei descoperi sloturi care îți vor plăcea foarte mult. Iată 5 păcănele pe care le probabil nu le-ai jucat niciodată și care merită încercate, pe Mr Bit casino:

LOVELY LADY

Este un slot asemănător cu mult mai celebrul Lucky Lady's Charm, dar are o grafică retro, iar pictogramele sunt ușor modificate. „Domnița” nu mai este blondă, ci brunetă. Ea are rol de simbol Wild, substituind toate pictogramele atunci când se poate forma o combinație câștigătoare. Doar globul de cristal nu poate fi înlocuit. Acesta este Scatter și aduce 15 rotiri suplimentare cu multiplicator x3 dacă apare în minim trei exemplare pe ecran (două exemplare plătesc dublul mizei). Secvența de rotiri gratuite poate fi redeclanșată. 

Celelalte simboluri sunt următoarele, în ordinea descrescătoare a valorii: buburuza și ciuperca, trifoiul cu patru foi și potcoava, porcul, A și K, Q, J, 10 și 9. Păcăneaua „Lovely Lady” are 10 linii de câștig.

9 BURNING DRAGONS

Dacă spui „dragon”, te gândești automat la mitologia asiatică. „9 Burning Dragons” are o grilă foarte simplă, cu 3 role și 3 rânduri. Simbolurile sunt din sfera opulenței: pălăria de aur, potcoava de aur încrustată cu smaralde, oala de aur plină cu diamante. Dragonul de aur, care este înconjurat de un inel de foc, inițiază jocul Bonus dacă apare pe fiecare rolă. În această situație, sunt acordate 3 Respins. De câte ori apare un simbol bonus nou pe grilă, numărul rotirilor gratuite se resetează la 2. 

În funcție de numărul de simboluri speciale aflate pe ecran la finalul jocului bonus, este plătit jackpotul: 3 x miza pentru 3 dragoni, 9 x miza pentru 4 dragoni, 27 x miza pentru 5 dragoni, 81 x miza pentru 6 dragoni, 243 x miza pentru 7 dragoni, 729 x miza pentru 8 dragoni sau 2.187 x miza pentru 9 dragoni.

VOODOO GOLD

Atunci când se încarcă, slotul afișează un mesaj care stârnește curiozitatea: „Toți cei care vor încălca proprietatea vor fi mâncați”. Hmmm... oare de către cine? Să deschide jocul și să vedem. Acțiunea se petrece în junglă și ești în rolul unui explorator care caută triburi sălbatice. Am înțeles, deci poți fi mâncat de canibali. Simbolurile sunt cam înfricoșătoare, de la cranii, sticle de otravă și picioare de găini până la fețele vopsite și decorate cu colți ale indigenilor. Cu siguranță, oamenii locului se pricep la voodoo, dar au și mult aur.

Spațiile libere de sub simbolurile mari sunt umplute cu Wild-uri, iar câștigurile vin în avalanșă (pictogramele câștigătoare dispar, iar în locul lor cad altele, fără să cheltuiești o nouă miză). Jocul are mai multe funcții speciale: bomb (explodează toate simbolurile adiacente), dual bomb (explodează toate simbolurile aflate în linie dreaptă între cele două bombe), free drops (funcție declanșată de minim trei simboluri bonus).

CAZINO ZEPPELIN

Știam că există cazinouri online, cazinouri stradale, chiar și cazinouri amenajate în mașini. Iată că sunt și cazinouri în zepelin. Personajele sunt destul de dubioase, dar asta contează mai puțin. Important e faptul că bogătașul care ține un teanc de verzișori în mână îți poate aduce de 200 de ori miza. 

Dacă obții un simbol Wild pe fiecare rolă, primești cinci rotiri gratuite. Runde gratuite sunt aduse și de pictograma „Free Spins”, care are în centru imaginea zepelinului. Sunt acordate 10 (pentru 3 astfel de pictograme), 15 (pentru 4) sau 20 (pentru 5) rotiri gratuite cu Sticky Wilds (care rămân pe poziție pe toată secvența).

VIKINGS GO BERZERK

În acest joc, vikingii o iau razna, iar asta e în favoarea ta. Câștigi 7 rotiri gratuite de fiecare dată când completezi un contor de furie unui personaj. Cu cât nivelul de furie este mai mare, cu atât câștigurile sunt mai mari. Vikingii care intră în modul Berzerk câștigă întotdeauna confruntările cu sirenele care dau târcoale corabiei.

Trei pictograme ale sirenei oprite pe grilă aduc 7 rotiri gratuite. Patru sirene inițiază o serie de 14 rotiri suplimentare, iar 5 sirene echivalează cu 21 de învârtiri gratuite. Fiecare secvență vine cu un Bonus aleatoriu: toți vikingii sunt berzerk/un sticky Wild/o rolă wild/extra 1-3 rotiri gratuite/extra 5 cufere cu aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Advertoriale » (P) 5 păcănele pe care probabil nu le-ai jucat niciodată