Antena Meniu Search
x

(P) A lui, cu orice preț: a doua carte din seria Twisted Games este disponibilă la BOOKZONE

Seria Twisted Games, de Ana Huang este una dintre cele mai apreciate din ultimii ani. Putem spune că este chiar o carte fenomen și a devenit cunoscută în special rețelei de socializare Tik Tok. Până în acest moment, primul volum al seriei s-a vândut în milioane de exemplare. Seria îmbină perfect ficțiunea cu dragostea si personajele creionate într-un mod deosebit. În cele ce urmează, îți vom spune de ce această serie este atât de apreciată, îți vom prezenta noul volum și îți vom oferi și câteva informații despre autoare.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 16:24

Ana Huang este o autoare contemporană care și-a început cariera scriind pe Wattpad. A ajuns rapid în topul preferințelor cititorilor de acolo, astfel că la scurt timp a luat decizia de publica și în format fizic. Seria care i-a adus succesul se numește Twisted Love, iar acum poți găsi primele două volume și în România, la BOOKZONE.

Al doilea volum tocmai a fost lansat și se numește Twisted Games. A lui, cu orice pret. Protagoniștii cărții sunt Bridget și Rhys. Rhys este un bodyguard de elită care se ghidează după două principii de la care nu se abate: nu se implică emoțional și își protejează clienții cu orice preț. Până acum a reușit să respecte regulile pe care singur și le-a impus, însă a întâlnit-o pe ea: Bridget, o prințesă încăpățânată. Cu fiecare zi ce trece, Bridget ajunge tot mai aproape de inima lui Rhys, fără ca aceștia să își dorească acest lucru. În scurt timp, Rhys trebuie să înfrunte situația: scopul lui este să o apere, însă în același timp își dorește să fie doar a lui.

A lui, cu orice preț: a doua carte din seria Twisted Games este disponibilă la BOOKZONE

Bridget este fructul interzis, o adevărată prințesă pentru care îndatoririle regale reprezintă o povară. Când fratele său abdică, prințesa este amenințată de o căsătorie din motive politice și este pusă în situația de a accepta tronul pe care nu l-a dorit niciodată. Toate acestea în timp ce se chinuie să ascundă atracția pentru bodyguardul său. Iubirea dintre ei este neașteptată și interzisă și ar putea arunca regatul în aer, condamnându-i pe amândoi. Dacă vrei să afli ce se întâmplă între cei doi, achiziționează cât mai repede cartea.

Neapărat să citești și primul volum din serie, care nu este legat de al doilea. Se numește Twisted Love. Lumina din întunericul lui și chiar și alți autori, cum ar fi Ali Hazelwood, autoarea romanului Ipoteza iubirii l-a apreciat: „Zile întregi am fost hipnotizată de acest roman. Îi dau opt milioane de stele, nu cinci.” Este vorba despre o altă poveste de dragoste imposibilă, între doi tineri: Ava și Alex. El este demon cu chip de înger, al cărui singur scop este răzbunara. Ea este sora celui mai bun prieten, de care trebuie să aibă grijă. Curând, cei doi se îndrăgostesc și se vor vedea nevoiți să lupte împotriva a ceea ce simt.

Nu uita că poți comanda online cele două volume, de la BOOKZONE. Te vei bucura de transport rapid și de un preț excelent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Advertoriale » (P) A lui, cu orice preț: a doua carte din seria Twisted Games este disponibilă la BOOKZONE