Antena Meniu Search
x

(P) Coșuri cadou potrivite pentru partenerii de afaceri. Idei elegante, la un click distanță, pe FineStore

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și, așa cum fiecare se gândește din timp la cadouri pentru familie și prieteni, cei din mediul business își concentrează atenția spre partenerii de afaceri. FineStore vine în întâmpinarea antreprenorilor care vor să se asigure că partenerii lor se simt apreciați și a pregătit o mulțime de coșuri cadou elegante pentru cei mai fideli colaboratori.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 13:35

Arată-le partenerilor de afaceri că știi că fără ei lucrurile nu ar funcționa la fel de bine pentru tine! Trimite-le coșuri cadou de Crăciun și le vei lăsa o amintire memorabilă!

Inspirație pentru cadouri corporate, în oferta FineStore

Cauți băuturi elegante, de la branduri românești și internaționale, precum whisky, vodka, rom, prosecco, șampanie sau tequila? Totul e la câteva clickuri distanță!

Vrei să oferi o experiență completă unui colaborator pe care îl prețuiești? Specialiștii FineStore s-au gândit deja la tot când au pregătit coșurile cadou și au pus accent pe eleganță, calitate, gust și spirit de sărbătoare.

Un coniac Frapin poate fi cadoul ideal pentru amatorii de băuturi fine. Cu o culoare splendidă și o savoare complexă, o sticlă deosebită de Frapin poate fi vedeta unui coș cadou impresionant sau poate fi dăruită ca atare, pentru o experiență pur franțuzească.

Cauți cadouri Crăciun cu care să mergi la sigur? Mizează pe coșuri cadou de o eleganță aparte, "construite" în jurul unui deosebit vin spumant Foss Marai sau al unui seducător vin Ronco di Sassi.

Cadourile de sărbători pentru partenerii de afaceri pot fi o alegere dificilă, care necesită timp și atenție. Comandă totul online de la FineStore, pentru a scăpa de timpul pierdut în trafic și prin magazine, în cea mai aglomerată perioadă din an. Poți miza oricând și pe asistența experților celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, dacă le ceri ajutorul prin call-center.

La FineStore, ai de ales dintre mii de produse dintr-o gamă variată de băuturi alcoolice. O șampanie Gosset proaspătă, elegantă, fructată, expresie a sofisticatului savoir-faire franțuzesc, este un cadou cu stil pentru un partener vechi și cu greutate. Un gin June by G'Vine este o băutură cu caracter actual și autentic, ce promite experiențe senzoriale cu adevărat deosebite.

O sticlă de AU Vodka nu este doar o sticlă de băutură, ci o experiență inconfundabilă, de o puritate și o delicatețe aromatică nemaiîntâlnită. Ambalajul elegant o face perfectă pentru a fi oferită în dar chiar și unei femei care știe să aprecieze excelența și căreia îi plac, poate, și cocktailurile.

Cadouri cu clasă, la un click distanță pe FineStore

Dacă tot ajungi pe FineStore, nu te gândi doar la partenerii de business. La câteva clickuri distanță găsești toată inspirația de care ai nevoie pentru cadouri bărbați, cadouri femei, cadouri părinți, prieteni sau colegi, de Sărbători!

Tequila Clase Azul este pentru oricine un cadou autentic și o experiență aparte. Aproape o operă de artă, Clase Azul este una dintre cele mai pure băuturi create vreodată și o piesă de colecție grație sticlelor unice, din ceramică pictată manual de artizani mexicani.

Whisky Kamiki, rom A.H. Riise, lichior Mozart, vinuri alese și băuturi tradiționale din România și alte colțuri ale lumii - toate sunt potrivite pentru a fi incluse în cadouri corporate, în semn de apreciere și fidelitate pentru partenerii de afaceri. Spor la cumpărături!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Coșuri cadou potrivite pentru partenerii de afaceri. Idei elegante, la un click distanță, pe FineStore