Antena Meniu Search
x

(P) Ghid rapid pentru alegerea unui costum de baie pentru femei

Inutil să spun că atunci când alegeți un costum de baie pentru plajă, aspectul contează cu siguranță. Decizia de a opta pentru un bikini sau un costum de baie dintr-o piesă pentru zilele tale la plajă este în principal o întrebare estetică. Fiecare stil vă poate evidenția curbele sau, în anumite cazuri, vă poate ajuta să ascundeți ceea ce credeți că sunt „punctele voastre slabe”.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 07:26

(P) Ghid rapid pentru alegerea unui costum de baie pentru femei
(P) Ghid rapid pentru alegerea unui costum de baie pentru femei

Ce contează atunci când alegem costume de baie?

Să fim sinceri: pe măsură ce zilele devin mai lungi și începi să simți mirosul de primăvară, iei un costum de baie nou te poate pune într-adevăr într-o dispoziție bună, amintindu-ți că vara este chiar după colț.

Costumele de baie pentru femei sunt concepute în patru tipuri principale: dintr-o singură piesă, din două piese, trikini (un costum dintr-o singură piesă care expune o mare parte a corpului) și tankini (chiloți și top). Și trebuie să luăm în considerare patru factori cheie atunci când alegem:

Calitate: Dacă doriți ca noul dvs. costum de baie să fie cu adevărat „bun” pe lângă faptul că este frumos, atunci acordați o atenție deosebită țesăturii, culorilor și altor detalii;

Culoare: Dacă ai o culoare a pielii luminoasă, atunci optează pentru culori strălucitoare care pot evidenția și mai mult un bronz deschis. Dar totuși, dacă ai pielea închisă la culoare, optează pentru culori deschise pentru a crea un contrast minunat cu nuanța pielii tale;

Utilizare: Acesta poate să nu fie cel mai important factor, dar dacă intenționați să înotați mult, veți avea nevoie de un costum de baie confortabil, iar dacă vă place să faceți plajă, aveți nevoie de ceva destul de puțin supărat. Sau dacă ești interesat doar de modă? Aceasta este partea ușoară: alege ceva minunat!

Forma corpului: (sau, cu alte cuvinte, spune-mi ce formă ai corpului și îți voi spune ce costum de baie să alegi)

Ceea ce contează cu adevărat atunci când alegi un costum de baie este forma corpului tău. O croială înaltă sau chiloți cu șolduri înalte, pantaloni scurți pentru băieți sau bermude cu șireturi, un triunghi sau un top căptușit: stilul ideal pentru tine este pe undeva. Trebuie doar să știi să alegi.

Ce tip de corp ai?

TRIUNGHI INVERSAT

Silueta ta: Ai picioare subțiri și umerii tăi sunt mai largi decât șoldurile.

Ce să alegi: costumul de baie ideal pentru tine este un costum de baie din două piese, decoltat, cu talie înaltă. Îți va face picioarele să pară mai lungi, iar șoldurile să pară mai largi.

PARĂ

Silueta ta: spre deosebire de triunghiul inversat, șoldurile tale sunt mai late decât umerii.

Ce să alegi: un căptușit din două piese sau un top push-up pentru a-ți face pieptul să pară mai plin. Chiloții de șold jos vă vor face trunchiul să pară mai lung.

MĂR

Silueta ta: ai forme remarcabil de feminine și o talie îngustă.

Ce să alegi: dintr-o singură piesă, cu un top decoltat pentru a te concentra asupra decolteului tău. Un fund tip fusta se va potrivi cu siguranta siluetei tale. Pot funcționa și o două piese, dar ideal cu talie înaltă.

CLEPSIDRA MARE SAU CIFRĂ ÎN „8”

Silueta ta: Ești extrem de bine proporționată: umerii și șoldurile au aceeași lățime și ai o talie foarte îngustă.

Ce să alegi: Toate costumele de baie îți vor arăta bine, deși un bikini în stil retro ar putea fi cea mai bună alegere pentru tine. Dar ține cont: dacă ai pieptul mare, atunci evită topurile bandeau care tind să aibă un efect excesiv de plat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Advertoriale » (P) Ghid rapid pentru alegerea unui costum de baie pentru femei