Antena Meniu Search
x

(P) Încălţăminte de sezon la preţuri reduse pentru toate stilurile

Împătimiții modei și cei care vor să îşi reînnoiască garderoba din când în când, pândesc reducerile la haine și încălțăminte. La Fashion Days, s-a dat startul reducerilor. 

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 14:42

(P) Încălţăminte de sezon la preţuri reduse pentru toate stilurile
(P) Încălţăminte de sezon la preţuri reduse pentru toate stilurile

Pasionaţii de fashion şi nu numai, au acum motiv de bucurie. Fashion Days are reduceri la gama de încălţăminte în perioada următoare. Retailerul online a anunțat reduceri de până la 50% la unele dintre cele mai mari branduri. 

Întrebarea care este pe buzele tuturor pasionaţilor de fashion poate să sune la modul următor: când este mai potrivit să încep să pun lucruri în coşul de cumpărături? În mod evident, cel mai bun răspuns este: în perioadele în care retailerii fac reduceri de preţ. Şi cum Fashion Days a anunţat o perioadă cu mari reduceri, acum este cel mai bun moment pentru care să vă reînnoiţi garderoba. 

Cum să cumperi încălţăminte la reduceri

Preţurile scad atunci când se fac lichidări de stoc, soldări sau atunci când se schimbă o anumită colecţie. Toate aceste perioade sunt momente ideale pentru a da startul la cumpărături, pentru că în mod cert vor fi mai ieftine produsele care vă interesează decât în mod normal. În această perioadă, reducerile găsite pe Fashion Days sunt unele substanţiale. 

De exemplu, o pereche de sneakerşi de damă de la Steve Madden sunt reduşi de la 597.99 de lei la 359.99 de lei, iar o pereche de la Puma costă în prezent 279.99 lei, după ce iniţial au fost comercializaţi cu 497.99 lei.

Fanele încălţămintei produsă de firma australiană UGG au şi ele motiv de bucurie. În perioada aceasta, se bucură de reduceri de până la 30% la vestitul model de cizme. 

Şi domnii au motiv de bucurie, reduceri substanţiale sunt şi pentru colecţia de încălţăminte pentru bărbaţi. De exemplu, o pereche de ghete din piele de la Geox, care iniţial costau 798,99 lei, costă în acest moment 369,99 lei. La polul opus, preţurile la încălţămintea sport variază între 180 şi 1.000 de lei. 

Ba mai mult, gama de încălţăminte este una variată, pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. Pe scurt, orice pasionat de modă găseşte, fără doar şi poate măcar un articol cu care să îşi reînnoiscă garderoba. În fond, există ceva mai satisfăcător decât să cumperi la reducere? Puţin probabil!

Oferta de reduceri la Fashion Days cuprinde opțiuni nelimitate de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, de la branduri de top precum: All Saints. Calvin Klein, Furla, Geox, Guess, Hugo, Karl Laggerfeld, Love by Moschino, Nine West, Steve Madden, Tommy Hilfiger şi mulţi alţii. 

Cum comanzi de pe Fashion Days în perioada reducerilor 

Recomandarea pentru persoanele care vor să profite la maxim de această perioadă și să beneficieze de reducerile de la Fashion Days este să se pregătească din timp. Cel mai ușor ar fi să-și salveze datele cardului în contul din aplicație sau de pe site. Așa vor putea plăti sigur, ușor și rapid și vor finaliza comanda în timp record, asigurându-te astfel că vor prinde produsul dorit, în cazul în care stocul este limitat. De asemenea, cei de la Fashion Days recomandă abonamentul Genius.

Cumpărătorii au la dispoziție opțiunile de livrare la domiciliu prin curier sau lockerele eMAG easybox. Însă, pentru shopping sustenabil, Fashion Days recomandă livrarea în easybox.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Advertoriale » (P) Încălţăminte de sezon la preţuri reduse pentru toate stilurile