Antena Meniu Search
x

(P) Învață programare de la 0 și obține primul job în 8 luni, garantat!

Începe anul 2023 cu dreptul și oferă-ți șansa de a avea cariera pe care ți-o dorești, care să-ți ofere timp, libertate și să îți pună mintea și creativitatea în prim-plan. Învață programare de la 0 și treci de la statutul de aspirant la cel de programator în numai opt luni!

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 12:58

Da, există acest "unicorn" și posibilitatea de a obține primul tău job sau internship în doar câteva luni este reală, cu ajutorul mentoratului fondat de Petru Trîmbițaș.

Tânărul clujean a pus bazele unui mentorat care îți oferă posibilitatea de a invata programare de la 0 și să te poți angaja în domeniul IT în doar câteva luni, garantat. Programul de învățare a fost fondat în urma experienței acumulate de Petru Trîmbițaș în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. 

Mentoratul IT este unic în România și propune o experiență unică și o dezvoltare bilaterală, atât din punct de vedere profesional, dar și personal. În timpul petrecut în cadrul celor doi giganți IT, tânărul clujean a avut oportunitatea de a observa și conștientiza modul în care viața personală își pune accentul și influențează succesul profesional.

Cum funcționează mentoratul?

Acest program de învățare este destinat tuturor celor care își doresc o carieră în domeniul IT, fie că vei învăța programare de la 0, fie că deja ai ceva cunoștințe și ai mai cochetat cu domeniul.

Mentoratul funcționează ca o carte interactivă și este coordonat de mentori, care te vor ghida către găsirea celor mai bune soluții pentru problemele de pe platformă.

În cadrul acestuia, vei putea lucra independent de ceilalți participanți, când, de unde, cât și cum îți dorești. Vei lucra independent, dar nu singur! Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ghida, astfel încât să îți dezvolți gândirea logică și să ajungi să scrii cod curat și corect... chiar de la prima logare pe platformă. După finalizarea problemelor de pe platformă, mentorii te vor ajuta să îți realizezi propriul portofoliu de proiecte și să îți scrii propria aplicație. De asemenea, aceștia te vor ghida și în etapa interviului. Te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să treci cu brio de acesta.

În cadrul programului, capacitatea ta de a învăța programare de la 0 va fi mult îmbunătățită odată cu echilibrarea emoțională. Coachii și experții în dezvoltare personală te vor ajuta să înveți să gestionezi gândurile și emoțiile negative, să îți stabilești un ritm de viață sănătos și obiective realiste. De asemenea, te vor ajuta să înveți să gestionezi eșecul și să găsești resursele necesare pentru a te auto-motiva.

Iată ce trebuie să faci dacă îți dorești a învăța programare de la 0 și a te angaja, garantat, în opt luni:

Petru Trîmbițaș a lansat o provocare greu de refuzat. Datorită faptului că programul și-a demonstrat eficacitatea, tânărul clujean e pregătit să îți înapoieze banii pe mentorat, dacă nu reușești să te angajezi în 8 luni. Dacă ești interesat să-i accepți provocarea, trebuie să respecți trei condiții esențiale, și anume:

⦁    să urmezi sfaturile mentorilor;

⦁    să dormi 8 ore / noapte; 

⦁    să lucrezi 10-15 ore pe săptămână. 

Acceptă provocarea și convinge-te! Stabilește o ședință de consultanță cu mentorii, căci nu ai nimic de pierdut. Ai două posibilități simple: te angajezi ca programator sau îți recuperezi banii integral. Tot ce trebuie să faci este să respecți cele 3 condiții de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Advertoriale » (P) Învață programare de la 0 și obține primul job în 8 luni, garantat!