Antena Meniu Search
x

(P) Învață programare și angajează-te în IT în doar 8 luni! Drumul de la dorință la împlinire chiar poate fi foarte scurt!

Domeniul IT este unul dintre cele mai atractive, datorita independenței și veniturilor mari pe care ți le oferă. Progresul tehnologic galopant întreține nevoia acută de specialiști, așa că este momentul tău pentru a învăța programare și a reuși să performezi într-unul dintre cele mai bine plătite sectoare de pe piața muncii.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 09:45

Petru Trîmbițaș a pus bazele unui program de mentorat care te ajută să-ți împlinești dorința de a invata programare WellCode și, în numai 8 luni, să reușești să obții, deja, primul tău job ca IT-ist.

Programul de mentorat funcționează ca o carte interactivă, astfel încât să poți învăța programare în ritmul tău, independent de evoluția celorlalți participanți de pe platformă. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ajuta să scrii cod curat și corect încă de la prima logare pe platformă. Astfel, vei putea învăța programare când vrei, de unde vrei, cât vrei, fără a fi nevoit să-ți adaptezi programul și stilul raportat la nevoile celorlalți.

Nevoile tale sunt prioritare, iar mentorii se vor adapta stilului tău, astfel încât să beneficiezi de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a reuși să-ți pui bazele în programare într-un timp cât mai scurt. Evoluția ta pe platformă va putea fi vizualizată în timp real, așa că fiecare problemă rezolvată te va purta cu un pas mai aproape de atingerea obiectivului final: angajarea ca programator.

A învăța să scrii cod nu se rezumă doar la a parcurge o serie de probleme. După ce vei reuși să parcurgi platforma integral, mentorii te vor ajuta să îți realizezi portofoliul de proiecte și să îți scrii propria aplicație. Totodată, aceștia îți vor arăta cum să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să reușești să treci cu brio de etapa de interviu, iar la final să poți striga cu mândrie: ”Am reușit, m-am angajat!

Mentoratul fondat de tânărul clujean are la bază conceptul observat de acesta pe parcursul colaborării sale cu companiile Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. În cadrul acestora, Petru Trîmbițaș a observat și conștientizat modul în care problemele personale își pun amprenta asupra succesului nostru profesional. În consecință, a integrat în cadrul mentoratului și un modul de dezvoltare personală, coordonat de coachi cu experiență vastă în domeniu.

În cadrul modulului de dezvoltare personală, vei beneficia de ghidare și susținere, astfel încât să reușești să îți setezi un mindset orientat spre succes. Coachii te vor ajuta să îți identifici și conștientizezi gândurile și emoțiile negative, dar și să găsești strategii sănătoase de gestionare ale acestora.

De asemenea, aceștia te vor sfătui să îți dezvolți un stil de viață sănătos, să îți stabilești o igienă a somnului sănătoasă, o dietă echilibrată și o viață activă. Astfel, se vor asigura că ai toate resursele necesare pentru îmbunătățirea puterii de concentrare și a gândirii logice, abilități cheie în dezvoltarea unei cariere ca programator.

Petru Trîmbițaș subliniază însă faptul că, pentru a reuși să-ți îndeplinești dorința de a învăța programare într-un timp atât de scurt, trebuie să respecți trei reguli esențiale:

  • să asculți și să implementezi indicațiile mentorilor;
  • să dormi 8 ore / noapte;
  • să lucrezi cel puțin 15 – 20 de ore pe săptămână.

Nu mai pierde timpul! Programează chiar acum o ședință de consultanță cu mentorii și pornește pe drumul către îndeplinirea visului de a deveni programator!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Advertoriale » (P) Învață programare și angajează-te în IT în doar 8 luni! Drumul de la dorință la împlinire chiar poate fi foarte scurt!