Antena Meniu Search
x

(P) Opțiuni de retragere la MrBit

Ca să puteţi retrage fonduri bineînţeles că trebuie mai întâi să vă creaţi un cont, în care să depuneţi bani, apoi să pariaţi la MrBit şi să câştigaţi. Iar primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a depune fonduri este să alegeți metoda de depunere potrivită pentru dumneavoastră. În continuare, va trebui să spuneți site-ului MrBit cât doriți să depuneți. Pentru Visa, de exemplu, sumă minimă este de 10 euro (pentru România, 40 de lei). Tot la acest pas veți adăuga și informațiile dumneavoastră bancare. După ce veţi face acest lucru, veți putea vedea suma depusă creditată în contul dumneavoastră MrBit. Acum ești gata să pariezi, să câştigi şi să-ţi încasezi câştigurile!

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 12:08

Opțiuni de retragere la MrBit

Singurele informații care au fost mai greu de găsit la o simplă privire sunt legate de taxele de retragere. Cu toate că acestea sunt considerate a fi tipice, în general, taxele de retragere nu depind de operator, iar mai multe informații v-ar fi într-adevăr de ajutor. Cum știm că mulți oameni consideră întregul proces bancar stresant, vă vom oferi în cele ce urmează un exemplu, luat pas cu pas.

De exemplu, am decis să pariem la MrBit întreaga suma de 40 de lei pe victoria Farului Constanța în meciul cu FC Voluntari, așa că am selectat piața și apoi a apărut evenimentul pe biletul nostru de pariuri, cu cota aferenta. De asemenea, poți vedea cât de mult vei câștiga, iar aceasta este o modalitate excelentă de a vă verifica cotele. Dacă sunteți mulțumit de sumă, apăsați „PLASAȚI PARIUL” pentru a confirma.

Să presupunem, în continuare, că pariul nostru este câştigător, așa că este timpul să ne retragem câștigurile. Opțiunile de retragere sunt clare și depind în mod natural de cele de depunere. Tot ce trebuie să faceţi este să selectați opțiunea preferată şi să solicitaţi pur și simplu suma câștigată. În câteva momente veţi primi confirmarea propriu-zisă, ca apoi să primiţi şi fondurile, în câteva zile. 

Sperăm că acest exemplu va ajuta la liniștirea oricărui parior clasic, de agenţie stradală, care este anxios în ceea ce priveşte procesul bancar, pentru că totul este remarcabil de simplu. Asta înseamnă că operațiunile bancare la MrBit nu sunt doar versatile, ci și ușoare.

Cum se joacă la pariuri sportive pe MrBit

Încă de la început ţinem să precizăm că ceea ce ne-a impresionat cu adevărat la MrBit este secţiunea de pariuri sportive unde găsim o abordare mai aparte faţă de restul caselor de pariuri ce activează în mediul online.

Pariurile sportive sunt de departe un mare avantaj competitiv al casei de pariuri online MrBit. Înainte de a continua, trebuie să subliniem faptul că multe pariurile sportive au cote peste medie si pot fi personalizate în funcţie de profilul vostru şi modul de a paria. Acest lucru nu înseamnă doar că veți primi diferite opţiuni în funcție de ligal în care te afli şi vrei să pariezi, dar la fel ca și în cazul altor case, aşa cum îți place ţie să joci, vei primii şanse unice de câştig.

O pagină de pariuri sportive bună se schimbă mereu și se transforma mereu odată cu vremurile. Adică ceea ce face MrBit. Aşa că nu știm ce pariuri individuale vei primi, pentru că nu știm cum pariezi. 

Acesta este şi o parte din motivul pentru care vă recomandăm întotdeauna să verificați singuri termenii și condițiile MrBit – nu doar pentru a obține o imagine completă, ci și pentru a vedea dacă s-a schimbat ceva în comparaţie cu promoţiile anterioare.

La momentul scrierii acestei recenzii, casa de pariuri sportive MrBit are patru posibilităţi de pariere a unui bilet.

Prima dintre acestea este „We Love Accas”, care este un pariu săptămânal în funcţie de activitatea ta pe site în săptămâna precedentă. Pentru a te califica, trebuie să ai 4 evenimente sau mai multe, cu cote minime de 1,5. Este valabilă 3 zile, evenimentele trebuie să fie pe fotbal, iar termenii sunt standard. Aceasta este o modalitate excelentă de a recompensa utilizatorii Acca.

În plus, există și Acca Insurance, unde îți recuperezi miza dacă un pronostic te dezamăgește. Selecția minimă este de 5 evenimente și toate selecțiile trebuie să aibă cote minime de 1,20. Maximul pe care îl puteți primi înapoi este miza iniţială, în timp ce miza minimă este cea din regulament. Aceasta este o altă modalitate grozavă de a adăuga valoare acumulatorului unei parior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Advertoriale » (P) Opțiuni de retragere la MrBit