Antena Meniu Search
x

(P) Paturile de dormitor, posibilități nenumărate: cu ladă, cu sertare și în orice culoare ți-ai putea imagina!

Nu-i așa că ți-ai dori un pat comod, în care să te întinzi cât vrei și să te rostogolești dintr-o parte în alta a sa după bunul plac? Cine nu își dorește un asemenea răsfăț, mai ales după o zi încărcată cu numeroase sarcini, care mai de care mai solicitante? Vestea bună este că noile modele de paturi de dormitor îți pot asigura refugiul perfect la finalul fiecărei zile. Oricât de mare ar fi oboseala resimțită, odată ce te-ai așezat pe salteaua prietenoasă, uiți de orice griji și gânduri apăsătoare. Pe lângă confortul excelent pe care îl oferă aceste piese esențiale în orice cameră rezervată somnului, mai au un mare avantaj: spațiile de depozitare din dotare!

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 12:46

Nevoia de a organiza cât mai bine spațiul locuinței face apel mereu la articole de mobilier practice, cu eficiență sporită în amenajare. Colțișorul tău zen nu este o excepție de la regulă, tocmai de aceea designerii au creat cele mai ingenioase paturi dormitor pentru ca tu să te bucuri de o experiență minunată. Dimensiunile diverse, de la cele mai mici, precum 144x34x204 cm, 164x34x204 cm și 164x92x204 cm până la cele mai mari, ca de pildă 175x105x206.5 cm, te vor ajuta să sistematizezi inteligent orice suprafață ai avea la dispoziție. Culorile și aspectul estetic își vor aduce și ele aportul pentru ca răsfățul să fie complet.

Mega culori pentru căminul tău

La capitolul cromatic, producătorii vin cu o avalanșă de propuneri. O multitudine de combinații coloristice așteaptă să-ți încânte privirile și să aducă un plus de farmec vieții tale. Cele mai solicitate compoziții în prezent sunt cele care includ nuanțele de sonoma, wenge și crem. Dacă dispui de o cameră cu dimensiuni reduse, alege un pat în tonuri deschise de sonoma, crem sau alb și vei îmbunătăți radical confortul vizual. Folosește nuanțele mai închise, ca de exemplu: wenge, gri, negru sau maro, dacă spațiul are o foarte bună luminozitate și o suprafață generoasă. Pentru a nu încărca atmosfera, investește în paturi de dormitor în nuanțe compatibile cu decorul existent.

Combinațiile moderne de alb-sonoma, alb-gri, alb-crem, alb-wenge sau alb-negru arată foarte elegant în orice context. De asemenea, mixurile sonoma-cappuccino, sonoma-wenge, sonoma-alb sau sonoma-crem aduc întotdeauna un plus de rafinament. În funcție de doleanțele tale, optează pentru un model cu finisaje mate sau lucioase, laminate sau melaminate, care să rezoneze cu personalitatea ta, dar și cu restul pieselor din schema de amenajare în care intenționezi să-l integrezi.

Pe acelaşi subiect

Profită de conceptul "smart" al mobilierului tău!

În privința spațiilor de depozitare, poți profita de soluții dintre cele mai diverse. Cu ladă, cu sertare sau cu somieră inclusă, modelele de paturi de dormitor sunt foarte practice și utile, având volumul necesar pentru a găzdui articole, precum: așternuturile, pătura, pilota, cuvertura, pijamaua, halatul și orice altceva crezi ca ar încăpea în aceste cutii suplimentare. Conceptul "smart" te va inspira să faci "ordine în dezordine" și să așezi fiecare lucru la locul său.  

Alege un pat în culori neutre, echipat cu spații de depozitare și achiziția ta va fi una de succes! Nuanțele din această categorie reprezintă opțiunea perfectă, ele permițând asortarea facilă cu celelalte piese din cameră. Dacă vrei să oferi încăperii tale o pată de culoare și un vibe deosebit, comandă un model roz și îți vei îndeplini obiectivele. Consultă ofertele de paturi dormitor și bucură-te de nenumăratele avantaje! Stilurile moderne îți vor face viața mai ușoară, garantat!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Advertoriale » (P) Paturile de dormitor, posibilități nenumărate: cu ladă, cu sertare și în orice culoare ți-ai putea imagina!