Antena Meniu Search
x

(P) Tipuri de pulovere damă și care ți se potrivește cel mai bine

Indiferent de anotimp sau de anotimpul în care ne aflăm, puloverul a devenit un articol vestimentar esențial pentru diferite ocazii, mai ales în domeniul muncii, deoarece ne permite să fim un pic mai acoperite, ne ajută să arătăm mai elegante și mai puțin casual pentru ocazie.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 15:43

Puloverele sunt unul dintre cele mai versatile, utile și confortabile articole de îmbrăcăminte pentru vremea rece sau neprietenoasă. Apariția lor este asociată cu sfârșitul Primului Război Mondial în Europa și, de atunci, ele au fost un simbol al modei.

Un pulover damă este, de asemenea, o piesă vestimentară super trendy, ideală pentru femeile de orice vârstă, iar noi îți vom arăta în articolul de astăzi diferite tipuri de pulover damă pentru ca tu să poți purta puloverele așa cum îți place și să arăți frumos.

Sfat: Nu uita că, fiind o piesă vestimentară, are puterea de a stiliza sau de a adăuga volum, totul depinde de culoare, de mărimea sau grosimea țesăturii și de imprimeu, așa că asigură-te că generezi efectul potrivit în funcție de obiectivul pe care vrei să îl atingi.

1. Puloverul cu guler în V

Înainte de a spune că ai deja unul, aruncă o privire la inovațiile stilistice care îmbunătățesc ținuta, cum ar fi decolteurile mai largi și mai puțin plonjante (nu mai este nevoie să porti cămăși damă pe dedesubt sau să îți faci griji cu privire la cât de mult se vede decolteul), umerii mai joși (pentru un aspect modern, care flatează brațele) și croiala mai largă (care nu scoate în evidență burta sau umflăturile sutienului). Dacă ai bustul mare și pieptul scurt, șoldurile sau coapsele mai late decât umerii sau pur și simplu vrei să slăbești cinci kilograme în cinci secunde, acesta este puloverul potrivit pentru tine. Pentru o ținută casual sau elegantă, de zi sau de seară, sau pentru a fi purtată singură sau sub un sacou, optează pentru un pulover dama din tricot moale, cu linii simple, într-o culoare neutră.

2. Puloverul cu gât în V și revere

Puloverele cu revere sunt la modă, dar cel ideal este un pulover damă sofisticat, stil polo, cu decolteu în V. Spre deosebire de puloverele cu guler în stiluri exagerate și siropoase, cu mâneci evazate, fundițe și volane, polo-ul cu guler în V este un nou clasic care va rămâne la modă. Caută deschideri largi, mai degrabă decât adânci în V, pentru a te bucura de toate beneficiile descrise mai devreme. În plus, culorile neutre mențin efectul elegant și la modă.

3. Puloverul sportiv

Puloverele au învățat câte ceva de la hanorace. Puloverele cu glugă sau cu fermoar sunt o completare perfectă, deoarece nu intenționăm să renunțăm încă la pantalonii de trening, la pantalonii de jogging sau la jambiere.

4. Puloverul cu guler înalt

Pentru multe femei, un pulover damă cu guler înalt este un element de bază pentru a ține departe frigul. Dacă suntem sincere, în ciuda vârstei și a pozitivismului corporal, unele dintre noi încă iubesc modul în care gulerul cu guler înalt acoperă pielea lăsată sau încrețită. Există două tipuri de croială, largă sau ajustată. Stilul ușor, semi-fitted este excelent pentru stratificare și este de obicei purtat sub jachete din piele sau din țesătură. Aceste pulovere merg perfect cu sacouri damă peste

5. Puloverul tunică

Dacă trăiești în jambiere toată iarna sau pur și simplu îți dorești un pulover mai mare și mai comod, care să îți ajungă până la coapse și să nu arate neîngrijit sau fără forme, optează pentru tunici. Proporția mai lungă a puloverelor tip tunică arată fantastic peste orice bază subțire. Alegeți un model drept care se așază ușor peste curbe. Pentru cele care își doresc o tunică cu o siluetă ceva mai definită, cautați un pulover damă care se leagă în talie. 

6. Puloverul cardigan

Acest pulover damă „a treia haină” adaugă un strat de căldură și un aspect mai elegant oricărei combinații de tricou și pantaloni sau blugi. Cele mai bune proporții pentru această perioadă a anului sunt cele până la jumătatea coapsei. Acestea sunt ușor de purtat sub parka și paltoane și arată bine deschise sau închise. Din nou, culorile neutre vor fi cea mai versatilă opțiune aici, dar în loc de negru, cărbune sau albastru marin, încearcă și culori neutre mai ușoare, mai calde, în tonuri de pământ, cum ar fi nuanțe de verde, maro deschis, crem și maro, care scot în evidență împletitura și tricotajul țesăturii.

7. Puloverul legat în talie

Dacă îți place designul încrucișat care flatează silueta și decolteul în V al rochiilor legate în talie, păstrează acest stil și în pulovere. Pentru a-ți maximiza talia fără a scoate în evidență șoldurile, alege un pulover damă care se leagă pe lateral, în loc de cele care seamănă cu halate de baie cu o curea pe toată lungimea. 

8. Rochia pulover

Dacă preferi rochiile și trăiești în colanți opaci și cizme până la primăvară, adaugă un pulover damă de tip rochie la colecția ta. Va fi o soluție salvatoare în zilele reci de lucru, în nopțile înghețate sau la adunările de sărbători. Evită puloverele strâmt, care se lipesc de corp și nu te flatează, și optează pentru modele lejere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Tipuri de pulovere damă și care ți se potrivește cel mai bine