Antena Meniu Search
x

Video Lacrimi de bucurie pentru Ştefan Petre: Şi-a revăzut bunica şi a primit ajutor pentru a nu renunţa la visul de a fi prim-balerin

Când eşti născut pentru dans, treci peste mări şi ţări, peste greutăţi, urneşti munţii din loc şi schimbi traseul familiei pentru visul tău. Este povestea lui Ştefan Petre, un băiat de 13 ani, campion mondial la dans. Studiază Conservatorul la Barcelona, unde familia lui s-a mutat cu greu, şi vrea să fie prim-balerin la Moscova. E special nu doar pentru că dansează perfect, ci şi pentru că face asta în ciuda unei boli care îi afectează şoldul. Cu sprijinul celor care au spus Ajut Eu şi-a îndeplinit două vise: Şi-a revăzut bunica şi a primit ajutor pentru a nu renunţa la dorinţa de a fi prim-balerin.

de Redactia Observator

la 23.12.2021, 13:45

Vezi și

Ştefan studiază Conservatorul la Barcelona, unde familia lui s-a mutat cu greu, şi vrea să fie prim-balerin la Moscova. E special nu doar pentru că dansează perfect, ci şi pentru că face asta în ciuda unei boli care îi afectează şoldul.  

Sacrificii a făcut întreaga familie. Pentru ca Ştefan să poată studia baletul la cel mai înalt nivel, părinţii au renunţat la viaţa din România şi s-au mutat la marginea Barcelonei. Mama lui s-a angajat într-o fabrică.

Ajutor nesperat pentru campionul mondial la dans

Chiar dacă a plecat din România, de ţară îl leagă o iubire la fel de mare şi de sinceră precum cea pentru dans. Iubirea pentru ABBY, bunica lui. Cei de la Blue Air au spus Ajut Eu şi au rezolvat cu biletele şi pentru dus şi pentru întors. 

Pe acelaşi subiect

Bunica lui Ştefan: Au crescut alături de mine foarte mult, i-am crescut pe amândoi de mici. Ştefan mereu spunea că eu sunt mama numărul unu şi că simţea când era în burtica mamei lui că îmi simţea mâna. Noi ne iubim foarte mult, eu trăiesc prin el, respir prin el, în fiecare seară stăm pe telefon pentru că doar asta ne-a mai rămas. 

Băiatul a mai primit un laptop de la oamenii care au spus Ajut Eu, iar cei de la Scandia vor fi alături de Ştefan cu suma de 12.425 lei care va asigura la început taxele pentru şcoală şi costum.

Citeşte aici întreaga poveste a lui Ştefan Petre. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Ajut Eu » Lacrimi de bucurie pentru Ştefan Petre: Şi-a revăzut bunica şi a primit ajutor pentru a nu renunţa la visul de a fi prim-balerin