Antena Meniu Search
x

Video Yasmin, tânăra cu Sindrom Down care ajută copiii cu autism, a primit cadoul pe care nu îndrăznea să îl ceară

Yasmin Ismail ajută copiii cu autism să se integreze în societate. Câteva luni a făcut voluntariat, dar azi, şase ani mai târziu, este terapeut angajat. Unul dintre puţinii tineri cu Sindrom Down din România care au reuşit să termine o facultate şi să obţină un job. Niro Investment Group i-a oferit cadoul pe care nu îndrăznea să îl ceară.

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 13:29

Vezi și

Yasmin e dovada că merită să încerci. Să munceşti, să treci peste refuzuri şi să baţi la uşi închise până când cineva îţi deschide.

"Am încercat prima oară să fac voluntariat la un centru de stat, dar m-am simţit cumva marginalizată. Efectiv nu mă băgau în seamă", a povestit Yasmin Ismail.

Yasmin ajută copii cu autism să se integreze în societate. Le oferă părinţilor tulburaţi de întrebări speranţa că dacă ea a putut, şi copiii lor vor putea.

"După ce am făcut primul voluntariat am zis că nu mă opresc aici, că o să continui spre meseria pe care am început-o şi am găsit la Centrul Psihologic Marea Neagră unde îmi este şi locul acum. Oamenii sunt deschişi, foarte creativi. Dovedesc că şi alte persoane, cu dizabilităţi, pot fi integrate şi acceptate de societate", a declarat Yasmin.

Directorul executiv al Niro Investment Group, Andreea Mihai, i-a transmis un mesaj şi cadoul pe care şi-l dorea şi nu îndrăznea să îl ceară: un laptop. "Să foloseşti darurile cu folos şi mare plăcere. Eşti un exemplu viu că totul este posibil şi vreau să îţi mărturisesc că Niro Investment Group are acelaşi motto: că totul e posibil. Te încurajăm să mergi cât de departe este posibil, să ajuţi câţi mai mulţi copii să aibă o viaţă frumoasă", a declarat Andreea Mihai.

Povestea Yasminei Ismail este aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Ajut Eu » Yasmin, tânăra cu Sindrom Down care ajută copiii cu autism, a primit cadoul pe care nu îndrăznea să îl ceară