Antena Meniu Search
x

Video Vasile Postolachi, profesorul care s-a împrumutat la bănci ca să îi ajute pe copii, a primit 280 de pachete pentru elevii săi

Vasile Postolachi trăieşte într-un mic sat din Botoşani, la graniţa cu Republica Moldova, şi a început să strângă bani pentru elevii care nu-şi permit să mai urmeze şcoala şi să le ofere cărţi. Şcoala Pro Ingenio a venit în sprijinul lui cu ocazia Sărbătorilor.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 15:08

Vezi și

Vasile Postolachi, un profesor de religie, căruia elevii îi spun "profesorul de fapte bune", ajută sute de copii, zeci de bătrâni şi îşi inspiră şi colegii să ajute. Ca să adune bani pentru familiile nevoiaşe, a făcut tot ce a putut: a lucrat ca şofer, a făcut credit, a dat din puţinul lui tot ce putea da. 

"Împreună putem împărţi bucurie şi atunci când împărţim altora bucurie inevitabil ne molipsim şi noi. Bucuria nu se cumpără, ci se dobândeşte când o dăruim altora. Nu totul se rezumă la bani", a declarat Vasile Postolachi. 

Şcoala Pro Ingenio a pregătit 280 de cadouri pentru copiii profesorului Vasile Postolachi. 

"Am aflat de acest caz şi că ajutaţi aceşti copii. Şi ne-am hotărât să venim spre ei cu daruri de Crăciun. Am achiziţionat dulciuri pentru ei, pentru 280 de copii, şi nu este tot. Avem şi o cutie cu foarte multe scrisori, pentru că părinţii noştri se implică în acest campanii şi copiii au şi ei o contribuţie majoră. Îi rugăm mereu să ne scrie scrisori pentru ceilalţi din jur. Sunt scrise din suflet, inclusiv de acei copii de clasă pregătitoare", a declarat Raluca Tița, director de marketing Şcoala Pro Ingenio.

Povestea lui Vasile Postolachi este AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Ajut Eu » Vasile Postolachi, profesorul care s-a împrumutat la bănci ca să îi ajute pe copii, a primit 280 de pachete pentru elevii săi