Antena Meniu Search
x

Ciolacu vrea ca lista PSD-PNL de la alegerile europarlamentare să fie deschisă de o "doamnă independentă"

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au fost întrebaţi dacă au decis cine va deschide lista comună a PNL şi PSD la alegeri europarlamentare şi cum vor fi împărţite locurile pe listă. Ciucă a precizat că nu a fost încă discutat niciun un nume privind persoana care va deschide lista şi nici împărţirea locurilor, însă e clar că trebuie să se ţină cont de ponderea fiecărei formaţiuni din coaliţie. Marcel Ciolacu a reiterat faptul că doreşte ca o femeie să fie cap de listă, independentă, "o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers".

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 20:04

Ciolacu vrea ca lista PSD-PNL de la alegerile europarlamentare să fie deschisă de o "doamnă independentă"
Ciolacu vrea ca lista PSD-PNL de la alegerile europarlamentare să fie deschisă de o "doamnă independentă" - Inquam Photos / George Călin

„În acest moment nu am discutat nici nume, nici modul înc are vor fi împărţite aceste poziţii. Este clar că trebuie să se ţină cont de ponderea fiecărui partid din interiorul coaliţiei”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat într-o conferinţă de presă cine va deschide lista la europarlamentare, în lista comună PSD şi PNL şi cum vor fi împărţite locurile pe listă, miercuri la Parlament, scrie news.ro.

Ciolacu: "Mi-aş dori foarte mult să găsim o doamnă care să deschidă lista, care să nu fie nici membră PSD, nici PNL"

La aceeaşi întrebare, premierul Ciolacu a spus că şi-a dori ca lista să fie deschisă de o doamnă independentă, „o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers”.

„Am spus şi în cadrul coaliţiei, deci nu este un secret şi îmi asum în continuare, mi-aş dori foarte mult să găsim o doamnă care să deschidă lista, care să nu fie nici membră PSD, nici PNL, mi-aş dori o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers. Sunt convins că atunci când vom găsi această doamnă, vom veni şi cu lista candidaţilor şi o să o prezentăm”, a explicat Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Alegeri europarlamentare 2024 » Ciolacu vrea ca lista PSD-PNL de la alegerile europarlamentare să fie deschisă de o "doamnă independentă"