Bărbat din Dolj filmat când oferă bani unui tânăr pentru a-i influența votul la alegerile locale (Video)

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 27.09.2020, 11:38.
Actualizat: 27.09.2020, 12:41

Un bărbat din Dolj este suspectat că a oferit bani unei alte persoane pentru a-i influența votul la alegerile locale din 27 septembrie. Momentul a fost filmat, iar polițiștii au demarat o anchetă.

Bărbat din Dolj filmat când oferă bani unui tânăr pentru a-i influența votul la alegerile locale

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, la Coşoveni, în județul Dolj.

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 28 de ani, din comuna Coşoveni, a fost observat în timp ce oferea o sumă de bani unui alt bărbat, pentru a-l determina pe acesta să voteze un anumit partid politic.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea clarificării stării de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de coruperea alegătorilor.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.